YÜREKLERİ AĞZA GETİREN DEPREM

Gündem 12.11.2021 - 14:34, Güncelleme: 12.11.2021 - 14:34
 

YÜREKLERİ AĞZA GETİREN DEPREM

KOCAELİ HABERİ
Malatya'nın Pütürge ilçesinin Bölükkaya bölgesinde saat 12.19'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli'den yapılan açıklamada 5 büyüklüğündeki deprem yerin 5 km derinliğinde oluştu. AFAD'dan yapılan açıklamada ise, depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyurulurken, derinliği 7 km olarak bildirildi. Pütürge’de, 24 Ocak 2020’de Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde birçok ev ağır hasar görmüştü. BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI VE YARALI YOK Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, depremin Pütürge'nin Bölükkaya Mahallesi'nde meydana geldiğini ifade ederek, "Deprem kısa sürdü. Bize ulaşan herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yok. zarar gören evimizde bulunmuyor" dedi.  
KOCAELİ HABERİ

Malatya'nın Pütürge ilçesinin Bölükkaya bölgesinde saat 12.19'da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli'den yapılan açıklamada 5 büyüklüğündeki deprem yerin 5 km derinliğinde oluştu.

AFAD'dan yapılan açıklamada ise, depremin büyüklüğü 4,7 olarak duyurulurken, derinliği 7 km olarak bildirildi.

Pütürge’de, 24 Ocak 2020’de Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde birçok ev ağır hasar görmüştü.

BELEDİYE BAŞKANI: CAN KAYBI VE YARALI YOK

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, depremin Pütürge'nin Bölükkaya Mahallesi'nde meydana geldiğini ifade ederek, "Deprem kısa sürdü. Bize ulaşan herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yok. zarar gören evimizde bulunmuyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.