YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Eğitim-Kültür-Sanat 02.11.2021 - 17:32, Güncelleme: 02.11.2021 - 17:32
 

YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

KOCAELİ HABERİ
Hollywod'un en mütevazı isimlerinden biri olarak gösterilen ve yardımsever kişiliğiyle de tanınan Keanu Reeves, yine alkışlanacak bir davranışta bulundu. SET EKİPMANLARINI TAŞIDI Geçtiğimiz hafta, 'John Wick 4' filminde rol alan dublörlerine ünlü markaya ait 9 bin dolar değerinde saat hediye eden Reeves'in film setinden yeni görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan videoda 57 yaşındaki ünlü aktörün set çalışanlarına yardım ettiği ve set ekipmanlarını taşıdığı görülüyor. Reeves'in görüntüleri sosyal medyada viral oldu. Sık sık New York metrosunu kullanırken yolcuların telefon kameralarına takılan oyuncu, ayakta kalan yolculara yer vermesiyle de biliniyor. Reeves, sık sık yardıma muhtaç insanların yardımına da koşuyor. KARDEŞİ İÇİN SETLERE ARA VERDİ Reeves, 2000'lerin ilk yarısında kız kardeşi Kim'in kan kanserine yakalanması üzerine oyunculuğa ara vermişti. Reeves, evini kardeşine bakmak için düzenlemiş ve neredeyse bütün vaktini ona ayırmıştı. Reeves'in kardeşi daha sonra sağlığına kavuşmuştu.
KOCAELİ HABERİ

Hollywod'un en mütevazı isimlerinden biri olarak gösterilen ve yardımsever kişiliğiyle de tanınan Keanu Reeves, yine alkışlanacak bir davranışta bulundu.

SET EKİPMANLARINI TAŞIDI

Geçtiğimiz hafta, 'John Wick 4' filminde rol alan dublörlerine ünlü markaya ait 9 bin dolar değerinde saat hediye eden Reeves'in film setinden yeni görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan videoda 57 yaşındaki ünlü aktörün set çalışanlarına yardım ettiği ve set ekipmanlarını taşıdığı görülüyor.

Reeves'in görüntüleri sosyal medyada viral oldu.

Sık sık New York metrosunu kullanırken yolcuların telefon kameralarına takılan oyuncu, ayakta kalan yolculara yer vermesiyle de biliniyor. Reeves, sık sık yardıma muhtaç insanların yardımına da koşuyor.

KARDEŞİ İÇİN SETLERE ARA VERDİ

Reeves, 2000'lerin ilk yarısında kız kardeşi Kim'in kan kanserine yakalanması üzerine oyunculuğa ara vermişti. Reeves, evini kardeşine bakmak için düzenlemiş ve neredeyse bütün vaktini ona ayırmıştı. Reeves'in kardeşi daha sonra sağlığına kavuşmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.