YENİ BAKAN'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Ekonomi 02.12.2021 - 12:55, Güncelleme: 02.12.2021 - 12:55
 

YENİ BAKAN'DAN İLK AÇIKLAMA GELDİ

KOCAELİ HABERİ
Lütfi Elvan yerine Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Nureddin Nebati bu atama sonrası ilk açıklamasını Twitter üzerinden yaptı. Bakan Nebati mesajında "Rabbim, kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. İşimizde bize doğruluk ver, bizi muvaffak kıl. Sn. Cumhurbaşkanımızın şahsımı layık gördüğü Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini hayırla ifa etmeyi, bize gösterdiği güvene layık olmayı Rabbim nasip etsin inşallah" ifadelerini kullandı.  
KOCAELİ HABERİ

Lütfi Elvan yerine Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine getirilen Nureddin Nebati bu atama sonrası ilk açıklamasını Twitter üzerinden yaptı.
Bakan Nebati mesajında "Rabbim, kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır. İşimizde bize doğruluk ver, bizi muvaffak kıl. Sn. Cumhurbaşkanımızın şahsımı layık gördüğü Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini hayırla ifa etmeyi, bize gösterdiği güvene layık olmayı Rabbim nasip etsin inşallah" ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.