YAVRU MUHALEFETTEN TEPKİ GECİKMEDİ

Ekonomi 14.10.2021 - 06:04, Güncelleme: 14.10.2021 - 06:04
 

YAVRU MUHALEFETTEN TEPKİ GECİKMEDİ

kocaelihaberi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’nun görüşmesinin ardından, TCMB’de 3 isim görevden alındı. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı sonrası dolar/TL tarihi rekorunu 9,18 seviyesine taşıdı. Geceyarısı kararları sonrası Doların zirve yapması üzerine muhalefet parti liderlerinden de sosyal medya sayfalarından peşpeşe tepki açıklamaları geldi.. İŞTE O AÇIKLAMALAR DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Bağımsız olması gereken bir kurum, tek bir kişinin elinde oyuncak oldu. Önerimi tekrar ediyorum: Sayın Erdoğan, uğraşmayın getir götürle. Varlık Fonu’nda yaptığınız gibi, Merkez Bankası Başkanlığı’na da kendinizi atayın. Gece yarısı kararlarıyla ülkeye zarar vermeye son verin" Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Beş ay önce atadığınız Merkez Bankası Başkan yardımcısını değiştirmenin cehaletinize çözüm mü olacağını zannediyorsunuz? Faiz, kur ve enflasyon arasındaki ilişkiyi bilememenizin bedelini millet mi ödeyecek? Yeter artık! Milletin geleceğini karartmayın !” Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: “Az önce Zaytung haberi esprisi yapmıştım. Programdan sonra baktım gerçek olmuş. Merkez Bankası’nda 3 isim görevden alınmış. Faizi düşürdükleri için mi alındı? Faizi yükseltmek istedikleri için mi alındı? Bilene, anlayana aşk olsun. 1 dolar 9.16 TL. Yazık bu memlekete!”
kocaelihaberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’nun görüşmesinin ardından, TCMB’de 3 isim görevden alındı. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı sonrası dolar/TL tarihi rekorunu 9,18 seviyesine taşıdı.

Geceyarısı kararları sonrası Doların zirve yapması üzerine muhalefet parti liderlerinden de sosyal medya sayfalarından peşpeşe tepki açıklamaları geldi..

İŞTE O AÇIKLAMALAR

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: “Bağımsız olması gereken bir kurum, tek bir kişinin elinde oyuncak oldu. Önerimi tekrar ediyorum: Sayın Erdoğan, uğraşmayın getir götürle. Varlık Fonu’nda yaptığınız gibi, Merkez Bankası Başkanlığı’na da kendinizi atayın. Gece yarısı kararlarıyla ülkeye zarar vermeye son verin"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: “Beş ay önce atadığınız Merkez Bankası Başkan yardımcısını değiştirmenin cehaletinize çözüm mü olacağını zannediyorsunuz? Faiz, kur ve enflasyon arasındaki ilişkiyi bilememenizin bedelini millet mi ödeyecek? Yeter artık! Milletin geleceğini karartmayın !”

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: “Az önce Zaytung haberi esprisi yapmıştım. Programdan sonra baktım gerçek olmuş. Merkez Bankası’nda 3 isim görevden alınmış. Faizi düşürdükleri için mi alındı? Faizi yükseltmek istedikleri için mi alındı? Bilene, anlayana aşk olsun. 1 dolar 9.16 TL. Yazık bu memlekete!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.