WhatsApp, Instagram ve Facebook dünya çapında çöktü

Güncel 04.10.2021 - 19:40, Güncelleme: 04.10.2021 - 19:40
 

WhatsApp, Instagram ve Facebook dünya çapında çöktü

KOCAELİ HABERİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan: "Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" Dünyanın farklı noktalarından Facebook, Instagram ve WhatsApp'a ulaşılamıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili Twitter'dan bir açıklama yaptı. Sayan "Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi. Dünya genelinde WhatsApp, Instagram ve Facebook uygulamalarına erişimde sorun yaşanırken WhatsApp'tan ilk açıklama geldi. Şirketin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Bazı kişilerin şu anda WhatsApp'la ilgili sorun yaşadıklarının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve buradan mümkün olan en kısa sürede güncellemeleri aktaracağız. Sabrınız için teşekkürler" denildi.-instagram-ve-facebook-dunya-capinda-coktu-315151
KOCAELİ HABERİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan: "Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir"

Dünyanın farklı noktalarından Facebook, Instagram ve WhatsApp'a ulaşılamıyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan konuyla ilgili Twitter'dan bir açıklama yaptı. Sayan "Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" dedi.

Dünya genelinde WhatsApp, Instagram ve Facebook uygulamalarına erişimde sorun yaşanırken WhatsApp'tan ilk açıklama geldi.

Şirketin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Bazı kişilerin şu anda WhatsApp'la ilgili sorun yaşadıklarının farkındayız. İşleri normale döndürmek için çalışıyoruz ve buradan mümkün olan en kısa sürede güncellemeleri aktaracağız. Sabrınız için teşekkürler" denildi.-instagram-ve-facebook-dunya-capinda-coktu-315151

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.