VEKİL YAMAN ONLARI MECLİSTE AĞIRLADI

Güncel 27.10.2021 - 05:02, Güncelleme: 27.10.2021 - 05:03
 

VEKİL YAMAN ONLARI MECLİSTE AĞIRLADI

KOCAELİ HABERİ
 19 Ekim 2021 Muhtarlar Günü Kutlama programları kapsamında Kocaelili kadın Muhtarlar toplu halde Ankara'ya giderek Kocaeli milletvekillerini ziyaret ettiler.. Ak Parti Kocaeli milletvekili ve yerel yönetimler teşkilat başkan yardımcısı Cemil Yaman aralarında Gebzeli Kadın Muhtar Şükrüye Kavran'ın da olduğu Kocaelili kadın muhtarları Mecliste ağırlayıp gezdirdikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kocaeli'mizin gelişimine ve dönüşümüne katkı sunan, hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için büyük bir özveriyle çalışan hanımefendi muhtarlarımızı Gazi Meclisimizde misafir etme mutluluğunu yaşadık." ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

 19 Ekim 2021 Muhtarlar Günü Kutlama programları kapsamında Kocaelili kadın Muhtarlar toplu halde Ankara'ya giderek Kocaeli milletvekillerini ziyaret ettiler..

Ak Parti Kocaeli milletvekili ve yerel yönetimler teşkilat başkan yardımcısı Cemil Yaman aralarında Gebzeli Kadın Muhtar Şükrüye Kavran'ın da olduğu Kocaelili kadın muhtarları Mecliste ağırlayıp gezdirdikten sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Kocaeli'mizin gelişimine ve dönüşümüne katkı sunan, hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için büyük bir özveriyle çalışan hanımefendi muhtarlarımızı Gazi Meclisimizde misafir etme mutluluğunu yaşadık." ifadelerine yer verdi..

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.