ŞEVKİ DEMİRCİ VE FİKRİ IŞIK AYNI KAREDE

Güncel 07.10.2021 - 20:48, Güncelleme: 07.10.2021 - 21:11
 

ŞEVKİ DEMİRCİ VE FİKRİ IŞIK AYNI KAREDE

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Partili büyüklerine hakaret ettiği gerekçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci ile Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bugün üyesi oldukları Gebze Teknik Üniversitesi Vakfı toplantısında bir araya geldikten sonra objektiflere birlikte poz verdiler.. ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün Başkanlığında yapılan Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Mütevelli Heyet toplantısında  çalışmalar ve planlanan projeler değerlendirildi.. Geçtiğimiz ayda Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'de Partili büyüklerine hakaret ettiği gerekçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'yi özel iş yerinde ziyaret ettikten sonra ziyaret fotoğrafı ile birlikte sosyal medyadan paylaşmıştı.. Toplantıda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, GTU Rektörü Muhammed Hasan Aslan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve GTO Başkanı Nail Çiler'in yanısıra Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Haluk Sekban ve Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'de kurucu üye sıfatıyla yer aldı..  
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Partili büyüklerine hakaret ettiği gerekçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci ile Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık bugün üyesi oldukları Gebze Teknik Üniversitesi Vakfı toplantısında bir araya geldikten sonra objektiflere birlikte poz verdiler..

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün’ün Başkanlığında yapılan Gebze Teknik Eğitim ve Araştırma Vakfı Mütevelli Heyet toplantısında  çalışmalar ve planlanan projeler değerlendirildi..

Geçtiğimiz ayda Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker'de Partili büyüklerine hakaret ettiği gerekçesi ile Ak Partiden ihraç edilen Çayırova eski belediye başkanı Şevki Demirci'yi özel iş yerinde ziyaret ettikten sonra ziyaret fotoğrafı ile birlikte sosyal medyadan paylaşmıştı..

Toplantıda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, GTU Rektörü Muhammed Hasan Aslan, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve GTO Başkanı Nail Çiler'in yanısıra Ak Parti İl Yönetim kurulu üyesi Haluk Sekban ve Gebze eski belediye başkanı Adnan Köşker'de kurucu üye sıfatıyla yer aldı..

Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Resim

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.