SAĞLIK CAMİASININ VE İYİ PARTİ KOCAELİ'NİN ACI GÜNÜ!

Yaşam 27.11.2021 - 03:59, Güncelleme: 27.11.2021 - 05:29
 

SAĞLIK CAMİASININ VE İYİ PARTİ KOCAELİ'NİN ACI GÜNÜ!

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan  İYİ Parti Kocaeli'nin kurucu yönetim kurulu üyesi ve MHP Gölcük 2014 Belediye başkanı Adayı ve  Karamürsel Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Resul Patan (61) yaşamını yitirdi. Gölcük Develet Hastanesinde 16 yıl Başhekimlik görevini yürüttükten sonra Karamürsel Devlet hasatnesine tayin edilen Op. Dr. Resul Patan dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında Karamürsel Devlet Hastanesinde ilk teşhis konulduktan sonra Acil olarak Gebze Devlet Hastanesine sevkedildi. Gebze Devlet Hastanesinde yapılan tetkikler sonrasında kalp aort damarında yırtık olduğu tespit edilen  Op. Dr. Resul Patan acil ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı..  Bu süre zarfında Op. Dr. Resul Patan'ın hastanede yanında olan İYİ Parti Gebze ve Karamürsel'in tanınmış isimlerinden Cihat Yalazer bu acı haberi sosyal medyadan "Değerli abim büyüğüm Dr Resul Patan hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah" ifadeleri ile duyurdu.. Op. Dr. Resul Patan'ın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakiben İzmit Yahya Kaptan Akşemsettin camiinde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Körfez ilçesi Çamlıtepe mezarlığında aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.. Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli'nin tanınan ve sevilen isimlerinden birisi olan  İYİ Parti Kocaeli'nin kurucu yönetim kurulu üyesi ve MHP Gölcük 2014 Belediye başkanı Adayı ve  Karamürsel Devlet Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Opr. Dr. Resul Patan (61) yaşamını yitirdi.

Gölcük Develet Hastanesinde 16 yıl Başhekimlik görevini yürüttükten sonra Karamürsel Devlet hasatnesine tayin edilen Op. Dr. Resul Patan dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrasında Karamürsel Devlet Hastanesinde ilk teşhis konulduktan sonra Acil olarak Gebze Devlet Hastanesine sevkedildi. Gebze Devlet Hastanesinde yapılan tetkikler sonrasında kalp aort damarında yırtık olduğu tespit edilen  Op. Dr. Resul Patan acil ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı.. 

Bu süre zarfında Op. Dr. Resul Patan'ın hastanede yanında olan İYİ Parti Gebze ve Karamürsel'in tanınmış isimlerinden Cihat Yalazer bu acı haberi sosyal medyadan "Değerli abim büyüğüm Dr Resul Patan hakkın rahmetine kavuşmuştur Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah" ifadeleri ile duyurdu..

Op. Dr. Resul Patan'ın cenazesinin bugün ikindi namazına müteakiben İzmit Yahya Kaptan Akşemsettin camiinde kılınacak olan cenaze namazı sonrasında Körfez ilçesi Çamlıtepe mezarlığında aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi..

Merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.