SAĞANAK GELİYOR

Güncel 11.10.2021 - 05:47, Güncelleme: 11.10.2021 - 05:53
 

SAĞANAK GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
Meteorolojiden alınan günlük hava tahminlerine göre, İstanbul ve Kocaeli dahil birçok ile şiddetli sağanak geliyor. Yağışlar 3 gün boyunca etkili olacak. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğünün (MGM) son hava tahmin raporunu yayınladı. Son değerlendirmelere göre, kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması tahmin ediliyor. Pazartesi günü, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de sağanak yağmur yağacak. Salı günü; Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok il yağmura teslim olacak. Bu iller şöyle; "İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Sakarya." HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklığın genellikle mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bekleniyor. RÜZGAR: Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT ÇEKİLDİ Meteorolojinin sosyal medya hesabından paylaşılan haftalık hava durumu haritasında ise çarşamba gününe dikkat çekildi. Yapılan açıklamada, “Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının, Salı günü batı kesimlerde, Çarşamba günü ülkemiz genelinde azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor” denildi.
KOCAELİ HABERİ

Meteorolojiden alınan günlük hava tahminlerine göre, İstanbul ve Kocaeli dahil birçok ile şiddetli sağanak geliyor. Yağışlar 3 gün boyunca etkili olacak. İşte haritalarla 5 günlük hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün (MGM) son hava tahmin raporunu yayınladı. Son değerlendirmelere göre, kuzey kesimlerin parçalı ve yer yer çok bulutlu olması tahmin ediliyor.

Pazartesi günü, İstanbul, Kocaeli, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de sağanak yağmur yağacak.

Salı günü; Marmara, Ege ve Akdeniz Bölgesi'ndeki birçok il yağmura teslim olacak.

Bu iller şöyle;

"İstanbul, Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Antalya, Burdur, Isparta, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kütahya, Bilecik, Yalova, Kocaeli, Düzce, Bolu, Zonguldak, Sakarya."

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklığın genellikle mevsim normalleri civarında, güney kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın ise kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Meteorolojinin sosyal medya hesabından paylaşılan haftalık hava durumu haritasında ise çarşamba gününe dikkat çekildi.

Yapılan açıklamada, “Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığının, Salı günü batı kesimlerde, Çarşamba günü ülkemiz genelinde azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.