Reza Zarrab'ın ismini değiştirdiği ve ABD'de şirket kurduğu yeni sevgilisiyle ortaya çıktı

Güncel 23.10.2021 - 07:37, Güncelleme: 23.10.2021 - 07:37
 

Reza Zarrab'ın ismini değiştirdiği ve ABD'de şirket kurduğu yeni sevgilisiyle ortaya çıktı

kocaelihaberi
ABD'deki banka davasından sonra kayıplara karışan Reza Zarrab, adını Aaron Goldsmith olarak değiştirip yeni sevgilisiyle görüntülendi. 22 Mart 2016'da kara para aklama suçlamasıyla ABD'de tutuklanan ardından yaptığı anlaşmayla serbest kalan Reza Zarrab ortaya çıktı. Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Tr724 adlı internet sitesi Reza Zarrab’ın adını ve yeni işini duyurdu. Türkiye’de hakkında açılmış çeşitli FETÖ davaları nedeniyle firari durumda bulunan Adem Yavuz Arslan imzalı habere göre, ABD’nin Florida eyaletinde Next Level Performance Center isimi bir şirket kuran Reza Zarrab, kimliğini değiştirdi ve Aaron Goldsmith ismini aldı.
kocaelihaberi

ABD'deki banka davasından sonra kayıplara karışan Reza Zarrab, adını Aaron Goldsmith olarak değiştirip yeni sevgilisiyle görüntülendi. 22 Mart 2016'da kara para aklama suçlamasıyla ABD'de tutuklanan ardından yaptığı anlaşmayla serbest kalan Reza Zarrab ortaya çıktı.

Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yakınlığıyla bilinen Tr724 adlı internet sitesi Reza Zarrab’ın adını ve yeni işini duyurdu.

Türkiye’de hakkında açılmış çeşitli FETÖ davaları nedeniyle firari durumda bulunan Adem Yavuz Arslan imzalı habere göre, ABD’nin Florida eyaletinde Next Level Performance Center isimi bir şirket kuran Reza Zarrab, kimliğini değiştirdi ve Aaron Goldsmith ismini aldı.
İsmini değiştirmiş: İşte Reza Zarrab'ın yeni hayatı ve yeni kız arkadaşı - Sayfa:8

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.