ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN MERKEZ BANKASI'NA FLAŞ ÇAĞRI

Ekonomi 03.12.2021 - 16:09, Güncelleme: 03.12.2021 - 16:09
 

ÖZGÜR DEMİRTAŞ'TAN MERKEZ BANKASI'NA FLAŞ ÇAĞRI

KOCAELİ HABERİ
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle Merkez Bankası'nca piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edildiği belirtildi.  Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise Merkez Bankası'na sosyal medya hesabından çağrıda bulundu.  "REZERV SATMAYIN" "Rezerv satmayın. Rezerv satarak kur dengelemek sağlıksız ve verimsiz bir yöntemdir" diyen Demirtaş şöyle devam etti: "Rezerv satmayın. Rezerv satarak kur dengelemek sağlıksız ve verimsiz bir yöntemdir. Rezervimizdeki her dolar çok değerli. Rezerv satmayın. Rezerv satmayın. Merkez Bankası'nın para politikasını düzeltin ve güven verin yeter" Kaynak:cumhuriyet.com.tr
KOCAELİ HABERİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle Merkez Bankası'nca piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edildiği belirtildi. 

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ise Merkez Bankası'na sosyal medya hesabından çağrıda bulundu. 

"REZERV SATMAYIN"

"Rezerv satmayın. Rezerv satarak kur dengelemek sağlıksız ve verimsiz bir yöntemdir" diyen Demirtaş şöyle devam etti:

"Rezerv satmayın. Rezerv satarak kur dengelemek sağlıksız ve verimsiz bir yöntemdir. Rezervimizdeki her dolar çok değerli. Rezerv satmayın. Rezerv satmayın. Merkez Bankası'nın para politikasını düzeltin ve güven verin yeter"

Kaynak:cumhuriyet.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.