ORADA İZMİT PİŞMANİYESİ DAĞITTILAR

İlçeler 18.10.2021 - 03:36, Güncelleme: 18.10.2021 - 03:39
 

ORADA İZMİT PİŞMANİYESİ DAĞITTILAR

KOCAELİ HABERİ
16-17 Ekim 2021 tarihleri arasında Edirne Kent Konseyinin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kent Konseyleri Platformu 27. Genel Kuruluna İzmit Kent Konseyi Başkanımız Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyemiz Lütfi Bodur katılım sağladı. İklim krizi ve afet temalı sunumların yapıldığı ve çalışma gruplarının oluşturulduğu genel kurula Türkiye’nin dört bir yanından 50 kent Konseyi katıldı. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit ve İzmit Kent Konseyimizin kuruluşu ve yürüttüğümüz projeler hakkında bir sunum yaptı. Etkinliğin raporlama ve ortak basın açıklamasının hazırlandığı ikinci gününün sonunda, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile 27. dönem sözcülüğünü Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru’dan devir alan Edirne Kent Konseyi Başkanı Ziya Gökerküçük’e İzmit Çukurbağ Kurtarma Kazısı sembolü olan minyatür renkli heykel takdimi yapıldı ve katılımcı konseylere pişmaniye hediye edildi.
KOCAELİ HABERİ

16-17 Ekim 2021 tarihleri arasında Edirne Kent Konseyinin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Kent Konseyleri Platformu 27. Genel Kuruluna İzmit Kent Konseyi Başkanımız Hüseyin Erol ile yürütme kurulu üyemiz Lütfi Bodur katılım sağladı.

İklim krizi ve afet temalı sunumların yapıldığı ve çalışma gruplarının oluşturulduğu genel kurula Türkiye’nin dört bir yanından 50 kent Konseyi katıldı. İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit ve İzmit Kent Konseyimizin kuruluşu ve yürüttüğümüz projeler hakkında bir sunum yaptı.

Etkinliğin raporlama ve ortak basın açıklamasının hazırlandığı ikinci gününün sonunda, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile 27. dönem sözcülüğünü Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru’dan devir alan Edirne Kent Konseyi Başkanı Ziya Gökerküçük’e İzmit Çukurbağ Kurtarma Kazısı sembolü olan minyatür renkli heykel takdimi yapıldı ve katılımcı konseylere pişmaniye hediye edildi.
Bir 10 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.