ÖNCE BAKAN KOCA SONRA VALİ YAVUZ UYARDI!

Sağlık 23.10.2021 - 18:07, Güncelleme: 23.10.2021 - 18:07
 

ÖNCE BAKAN KOCA SONRA VALİ YAVUZ UYARDI!

KOCAELİ HABERİ
Sağlık Bakanı  Dr. Fahrettin Koca twitter sayfasından payşaştığı haftalık koronavirüs vaka verilerinde "9-15 Ekim arasında, 100.000 KİŞİ İÇİNDE bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. " uyarısında bulundu.. Açıklanan bu veriler sonrasında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da twitter sayfasından yaptığı uyarıda "Sevgili Kocaelili Kardeşlerim,Sağlık Bakanımızın açıkladığı 100 bin kişide vaka sayılarına göre ; 100 binde 428.44 gibi yüksek bir rakama ulaşmış bulunuyoruz. Lütfen temizlik, maske , mesafe kurallarına uyalım! Aşılarımızı mutlaka yaptıralım !" ifadelerine yer verdi..
KOCAELİ HABERİ

Sağlık Bakanı  Dr. Fahrettin Koca twitter sayfasından payşaştığı haftalık koronavirüs vaka verilerinde "9-15 Ekim arasında, 100.000 KİŞİ İÇİNDE bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz. " uyarısında bulundu..

Açıklanan bu veriler sonrasında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da twitter sayfasından yaptığı uyarıda "Sevgili Kocaelili Kardeşlerim,Sağlık Bakanımızın açıkladığı 100 bin kişide vaka sayılarına göre ; 100 binde 428.44 gibi yüksek bir rakama ulaşmış bulunuyoruz. Lütfen temizlik, maske , mesafe kurallarına uyalım! Aşılarımızı mutlaka yaptıralım !" ifadelerine yer verdi..
Resim

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.