O TAHSİN TARHAN'A OY VERDİĞİNE PİŞMAN OLMUŞ!

Siyaset 03.12.2021 - 07:26, Güncelleme: 03.12.2021 - 07:26
 

O TAHSİN TARHAN'A OY VERDİĞİNE PİŞMAN OLMUŞ!

KOCAELİ HABERİ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe danışma Kurulu Toplantısı, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetiminin ev sahipliğinde KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Danışma Kurulu toplantısına katıldı. İzmit İlçe Danışma Kurulunda konuşma yapmak için kürsüye gelen Tahsin Tarhan'a CHP'li bir İzmit belediye meclis üyesi tepki gösterdi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşmasına "Ozan ne güzel demiş, Gidiyorum gündüz gece bilmiyorum ne haldeyim. Yetkiyi bana verin ülkeyi ayağa kaldıracağım diyorlardı ya. Ben milletvekili olarak danışmanlarımı görevlendirdim. Gece 12 den sonra nöbet tutarak uyuyacaksınız. Çünkü gece 12'den sonra Resmi Gazetede atamalar oluyor. Koalisyondan rahatsızdın nasıl oluyor. Koalisyonda bir tartışma olurdu bakanlıkların başarısızlıkları konuşuyorduk. Ama şimdi" diye başladı.. Tam o sırada araya giren bir meclis üyesi Tahsin Tarhan'a tepki göstererek, "Size oy verdiğim için pişmanım" dedi. Araya giren diğer üyeler gerginliğin büyümesini engelledi. Tahsin Tarhan ise Tarhan konuşmasını "Arkadan bağırmalara gerek yok. Bir eksiğimiz varsa mikrofon açık. Buraya geldik. Sizi dinlemeye. Hiç şov yapmaya gerek yok. Bize görev verdiniz. Başarısızsak CHP üyelerine hesabını veririm" sözleriyle sürdürdü..
KOCAELİ HABERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe danışma Kurulu Toplantısı, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve yönetiminin ev sahipliğinde KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Danışma Kurulu toplantısına katıldı. İzmit İlçe Danışma Kurulunda konuşma yapmak için kürsüye gelen Tahsin Tarhan'a CHP'li bir İzmit belediye meclis üyesi tepki gösterdi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuşmasına "Ozan ne güzel demiş, Gidiyorum gündüz gece bilmiyorum ne haldeyim. Yetkiyi bana verin ülkeyi ayağa kaldıracağım diyorlardı ya. Ben milletvekili olarak danışmanlarımı görevlendirdim. Gece 12 den sonra nöbet tutarak uyuyacaksınız. Çünkü gece 12'den sonra Resmi Gazetede atamalar oluyor. Koalisyondan rahatsızdın nasıl oluyor. Koalisyonda bir tartışma olurdu bakanlıkların başarısızlıkları konuşuyorduk. Ama şimdi" diye başladı..

Tam o sırada araya giren bir meclis üyesi Tahsin Tarhan'a tepki göstererek, "Size oy verdiğim için pişmanım" dedi. Araya giren diğer üyeler gerginliğin büyümesini engelledi.

Tahsin Tarhan ise Tarhan konuşmasını "Arkadan bağırmalara gerek yok. Bir eksiğimiz varsa mikrofon açık. Buraya geldik. Sizi dinlemeye. Hiç şov yapmaya gerek yok. Bize görev verdiniz. Başarısızsak CHP üyelerine hesabını veririm" sözleriyle sürdürdü..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.