O dizileri izlemeyin!

Güncel 11.10.2021 - 18:15, Güncelleme: 11.10.2021 - 18:15
 

O dizileri izlemeyin!

kocaelihaberi
Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi'nin konuğu olan Psikolog Ayhan Altaş, reyting rekorları kıran psikolojik diziler için önemli uyarılarda bulundu. Seyircinin o dizilerde kendi travmalarını sevdiğini söyleyen Altaş, bu durumun olumsuz sonuçları olabileceğini belirtti.  Kurulduğu 1959 yılından bu yana gerçekleştirdikleri sosyal projeler ve verdikleri burslarla insanların hayatına dokunan TAD Bursa Şubesi, yaptığı sosyal etkinliklerle de gerek üyelerini gerekse kamuoyunu çeşitli konularda bilgilendirmeye devam ediyor. Yeni dönemin ilk akşam yemeği için geçtiğimiz günlerde Gastrosanayi'de buluşan üyeler, Uzman Klinik Psikolog Ayhan Altaş'ı konuk olarak ağırladı. 'Pandemide Psikolojik Sağlık' konulu bir söyleşi yapan Altaş, bu dönem herkesin evde hareketsiz kalmasının en çok kaygı bozukluklarını tetiklediğini söyledi. Altaş, "Pandemi dönemi normal insanların bile psikolojisinin bozulması için yeterli zemini hazırladı. Bu yüzden şu sıralar tüm psikologlar dolu" dedi.  İNSANLAR KENDİ TRAVMALARIN İZLİYOR TAD Bursa Şubesi üyelerinin konuyla ilgili merak ettiği soruları da yanıtlayan Uzman Klinik Psikolog Ayhan Altaş, geçen sezondan bu yana televizyonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan psikolojik dizilerle ilgili de çarpıcı bir tespitte bulundu. Söz konusu dizilerin neden halktan yoğun ilgi gördüğü sorusuna cevap veren Altaş, "Çünkü insanlar o dizilerdeki sorunlu karakterlerde genellikle kendi tarvmalarını izliyorlar. Ben kendi danışanlarıma o dizileri izlemelerini önermiyorum. Gizli kalmış travmaları tetikliyor" şeklinde konuştu..
kocaelihaberi

Türk Anneler Derneği (TAD) Bursa Şubesi'nin konuğu olan Psikolog Ayhan Altaş, reyting rekorları kıran psikolojik diziler için önemli uyarılarda bulundu. Seyircinin o dizilerde kendi travmalarını sevdiğini söyleyen Altaş, bu durumun olumsuz sonuçları olabileceğini belirtti. 

Kurulduğu 1959 yılından bu yana gerçekleştirdikleri sosyal projeler ve verdikleri burslarla insanların hayatına dokunan TAD Bursa Şubesi, yaptığı sosyal etkinliklerle de gerek üyelerini gerekse kamuoyunu çeşitli konularda bilgilendirmeye devam ediyor. Yeni dönemin ilk akşam yemeği için geçtiğimiz günlerde Gastrosanayi'de buluşan üyeler, Uzman Klinik Psikolog Ayhan Altaş'ı konuk olarak ağırladı. 'Pandemide Psikolojik Sağlık' konulu bir söyleşi yapan Altaş, bu dönem herkesin evde hareketsiz kalmasının en çok kaygı bozukluklarını tetiklediğini söyledi. Altaş, "Pandemi dönemi normal insanların bile psikolojisinin bozulması için yeterli zemini hazırladı. Bu yüzden şu sıralar tüm psikologlar dolu" dedi. 

İNSANLAR KENDİ TRAVMALARIN İZLİYOR
TAD Bursa Şubesi üyelerinin konuyla ilgili merak ettiği soruları da yanıtlayan Uzman Klinik Psikolog Ayhan Altaş, geçen sezondan bu yana televizyonun en çok izlenen yapımları arasında yer alan psikolojik dizilerle ilgili de çarpıcı bir tespitte bulundu. Söz konusu dizilerin neden halktan yoğun ilgi gördüğü sorusuna cevap veren Altaş, "Çünkü insanlar o dizilerdeki sorunlu karakterlerde genellikle kendi tarvmalarını izliyorlar. Ben kendi danışanlarıma o dizileri izlemelerini önermiyorum. Gizli kalmış travmaları tetikliyor" şeklinde konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.