NEYMAR'DAN VEDA GİBİ AÇIKLAMA

Spor 11.10.2021 - 11:30, Güncelleme: 11.10.2021 - 11:30
 

NEYMAR'DAN VEDA GİBİ AÇIKLAMA

KOCAELİ HABERİ
Neymar, futbola erken yaşta veda edebileceğini açıkladı! PSG'nin Brezilyalı yıldızı, kendisi için çekilen belgeselde flaş ifadeler kullandı. Başarılı oyuncu, 2022 Dünya Kupası'nın son turnuvası olabileceğini söyledi. 29 yaşındaki yıldız, "2022 sanırım son Dünya Kupası tecrübem olacak. Çünkü daha sonra futbola devam etmek için mental gücüm olup olmayacağından emin değilim. Bu yüzden çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım" dedi. Ülkesinde düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda yarı finalde 7-1'lik Almanya hezimeti yaşayan Neymar, 2018'de ise çeyrek finalde Belçika'ya elenen takımda yer aldı.
KOCAELİ HABERİ

Neymar, futbola erken yaşta veda edebileceğini açıkladı! PSG'nin Brezilyalı yıldızı, kendisi için çekilen belgeselde flaş ifadeler kullandı.

Başarılı oyuncu, 2022 Dünya Kupası'nın son turnuvası olabileceğini söyledi. 29 yaşındaki yıldız, "2022 sanırım son Dünya Kupası tecrübem olacak. Çünkü daha sonra futbola devam etmek için mental gücüm olup olmayacağından emin değilim. Bu yüzden çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Ülkesinde düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda yarı finalde 7-1'lik Almanya hezimeti yaşayan Neymar, 2018'de ise çeyrek finalde Belçika'ya elenen takımda yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.