MİKDAT AYDIN'DAN TAM SEFERBERLİK

Spor 01.10.2021 - 21:39, Güncelleme: 01.10.2021 - 22:11
 

MİKDAT AYDIN'DAN TAM SEFERBERLİK

KOCAELİ HABERİ
Gebzespor'u tekrar 3. lige çıkarmak hedefeine kilitlenen Recep Avcı başkanlığındaki yeni yönetim bu yolda maddi problem yaşamamak için önceliği kulüp gelirlerinin arttırılmasına verdi.. Bu amaçla sezonluk tribün bileti satma kampanyası başlatan yeni yönetimde satış için herkes seferber oldu. Seferber olanlardan birisi de Gebzespor Kulüp Saymanı Mikdat Aydın'dı. Mikdat Aydın Ak Parti Gebze ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve birlikte başkan yartdımcılıkları yaptığı Tekkurtlar İnşaatın sahibi Hüseyin Kurt'a sezonluk Golt kart sattı.. Gebzespor Kulüp saymanı Mikdat Aydın "Goldkart alarak kulübümüze vermiş oldukları desteklerden dolayı Yılmaz Bayram ve Hüseyin Kurt arkadaşlarıma, Kulüp başkanımız Recepo Avcı ve yönetimimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi...
KOCAELİ HABERİ

Gebzespor'u tekrar 3. lige çıkarmak hedefeine kilitlenen Recep Avcı başkanlığındaki yeni yönetim bu yolda maddi problem yaşamamak için önceliği kulüp gelirlerinin arttırılmasına verdi..

Bu amaçla sezonluk tribün bileti satma kampanyası başlatan yeni yönetimde satış için herkes seferber oldu. Seferber olanlardan birisi de Gebzespor Kulüp Saymanı Mikdat Aydın'dı. Mikdat Aydın Ak Parti Gebze ilçe başkanı Yılmaz Bayram ve birlikte başkan yartdımcılıkları yaptığı Tekkurtlar İnşaatın sahibi Hüseyin Kurt'a sezonluk Golt kart sattı..

Gebzespor Kulüp saymanı Mikdat Aydın "Goldkart alarak kulübümüze vermiş oldukları desteklerden dolayı Yılmaz Bayram ve Hüseyin Kurt arkadaşlarıma, Kulüp başkanımız Recepo Avcı ve yönetimimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi...
Bir 2 kişi ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.