MHP GEBZE'DEN BÜYÜK TOPLANTI

Siyaset 26.11.2021 - 01:12, Güncelleme: 26.11.2021 - 01:12
 

MHP GEBZE'DEN BÜYÜK TOPLANTI

KOCAELİ HABERİ
MHP'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk olarak Gebze'de yapılacak. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Gebzelileri bu toplantılarına davet etti.. MHP 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk Gebze'de yapılacak.27 Aralık Cumartesi günü saat:19:00'da Gebze Kent Meydanı Kardelen Nikah Salonunda düzenlenecek olan programa  MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Av. Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek katılacak. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı açıklamada tüm Gebzelileri gerçekleşecek olan programa devet etti.
KOCAELİ HABERİ

MHP'nin Türkiye genelinde gerçekleştirdiği 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk olarak Gebze'de yapılacak. MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Gebzelileri bu toplantılarına davet etti..

MHP 'Adım Adım 2023, İl İl Anadolu' programı Kocaeli'nde ilk Gebze'de yapılacak.27 Aralık Cumartesi günü saat:19:00'da Gebze Kent Meydanı Kardelen Nikah Salonunda düzenlenecek olan programa  MHP TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Av. Muhammet Levent Bülbül, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Kadir Şekerci, Fatih Çetinkaya, Murat Kotra, Nur Tuba Aktay, Zeki Anıt, Metin Arı ve Mustafa Bahadır Çiçek katılacak.

MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir yaptığı açıklamada tüm Gebzelileri gerçekleşecek olan programa devet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.