MHP GEBZE ESKİ BAŞKANI TOPTAŞ'A ÜÇ GÜN SONRA İKİNCİ ACI!

Yaşam 10.10.2021 - 20:34, Güncelleme: 10.10.2021 - 20:50
 

MHP GEBZE ESKİ BAŞKANI TOPTAŞ'A ÜÇ GÜN SONRA İKİNCİ ACI!

Kocaeli haberi
7 Temmuz 2021 tarihinde annesi Zehra Toptaş'ı kaybeden MHP Gebze eski ilçe başkanı Turan Toptaş'ın bu akşam da babası Mahmut Toptaş vefat etti. Eşinin vefatından üç gün sonra kendisi de vefat eden Mahmut Toptaş'ın cenazesi 11 Temmuz 2021 pazartesi günü Mustafapaşa mahallesi Muammediye camiinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze mezarlığında eşinin yanında toprağa defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet kederli Toptaş ailesine başsağlığı dileriz..
Kocaeli haberi

7 Temmuz 2021 tarihinde annesi Zehra Toptaş'ı kaybeden MHP Gebze eski ilçe başkanı Turan Toptaş'ın bu akşam da babası Mahmut Toptaş vefat etti.

Eşinin vefatından üç gün sonra kendisi de vefat eden Mahmut Toptaş'ın cenazesi 11 Temmuz 2021 pazartesi günü Mustafapaşa mahallesi Muammediye camiinde öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Gebze mezarlığında eşinin yanında toprağa defnedilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet kederli Toptaş ailesine başsağlığı dileriz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.