KORAY AYDIN GELİYOR

Siyaset 27.10.2021 - 22:27, Güncelleme: 27.10.2021 - 22:27
 

KORAY AYDIN GELİYOR

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı ve Gebzeli iş insanı Nusret Acur bugün Ankara'ya giderek İYİ Parti Genel Merkezinde Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile Kocaeli siyaseti üzerine bir istişare gerçekleştirdi.. Nusret Acur daha sonra sosyal medya sayfasından Koray Aydın'ın Kocaeli'ye geleceğini "Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray AYDIN Beyle, Kocaeli Üzerine Verimli Bir Sohbet Oldu. Teşkilat Başkanımız 13 Kasımda Kocaeli'ye geliyor" sözleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı ve Gebzeli iş insanı Nusret Acur bugün Ankara'ya giderek İYİ Parti Genel Merkezinde Teşkilat Başkanı Koray Aydın ile Kocaeli siyaseti üzerine bir istişare gerçekleştirdi..

Nusret Acur daha sonra sosyal medya sayfasından Koray Aydın'ın Kocaeli'ye geleceğini "Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray AYDIN Beyle, Kocaeli Üzerine Verimli Bir Sohbet Oldu. Teşkilat Başkanımız 13 Kasımda Kocaeli'ye geliyor" sözleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.