KOCAELİ'NİN ÖZEL ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Güncel 04.12.2021 - 05:38, Güncelleme: 04.12.2021 - 05:48
 

KOCAELİ'NİN ÖZEL ÖĞRENCİLERİNDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

KOCAELİ HABERİ
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli'de de bir dizi etkinlikler düzenlendi.. Kocaeli Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri de 3 Aralık Engelliler günü münasebetiyle osmanlı motifleri ve figürleri üzerine oluşturulmuş çok özel bir gösteri düzenledi. Dün Kocaeli'ye gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve kent prtokolü ile birlikte bu etkinliğe katılarak özel çocuklarımızın etinliğini izleyip sevinçlerine ortak oldular.. Başkan Büyükakın yaptığı paylaşım ile "Çocuklarımızı bu muhteşem gösteri için tebrik ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Türkiye genelinde olduğu gibi Kocaeli'de de bir dizi etkinlikler düzenlendi..

Kocaeli Gündüz Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi öğrencileri de 3 Aralık Engelliler günü münasebetiyle osmanlı motifleri ve figürleri üzerine oluşturulmuş çok özel bir gösteri düzenledi. Dün Kocaeli'ye gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve kent prtokolü ile birlikte bu etkinliğe katılarak özel çocuklarımızın etinliğini izleyip sevinçlerine ortak oldular..

Başkan Büyükakın yaptığı paylaşım ile "Çocuklarımızı bu muhteşem gösteri için tebrik ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi..
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.