KOCAELİ'NİN EV HIRSIZLARI YAKALANDI

Asayiş 03.11.2021 - 09:22, Güncelleme: 03.11.2021 - 09:22
 

KOCAELİ'NİN EV HIRSIZLARI YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Emniyet Müdürlüğümüzce ilimiz Körfez ilçesinde çeşitli tarihlerde meydana gelen 7 adet Evden Hırsızlık ve 1 adet Konut Dokunulmazlığının İhlali suçlarında toplam maddi değeri 90 bin TL civarında olan çeşitli malzemelerin çalınması olayları ile ilgili olarak; Olayları gerçekleştirdiği tespit edilen F.V. ve K.H. isimli şüpheliler yakalanmış olup, 02.11.2021 günü sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanmışlardır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
KOCAELİ HABERİ

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimiz Körfez ilçesinde çeşitli tarihlerde meydana gelen 7 adet Evden Hırsızlık ve 1 adet Konut Dokunulmazlığının İhlali suçlarında toplam maddi değeri 90 bin TL civarında olan çeşitli malzemelerin çalınması olayları ile ilgili olarak;

Olayları gerçekleştirdiği tespit edilen F.V. ve K.H. isimli şüpheliler yakalanmış olup, 02.11.2021 günü sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanmışlardır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.