Kocaelili Artvinliler buluştu

Eğitim-Kültür-Sanat 25.06.2019 - 03:52, Güncelleme: 31.07.2021 - 11:26
 

Kocaelili Artvinliler buluştu

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonunun  bünyesindeki derneklerin en aktif  sıralamasında ilk sıralarda yerini alan Kocaeli Artvin Yusufeliler Derneği bu yıl ilk olarak duzenlediği 1.Yusufeliler Birlik ve Kardeşlik şenliği  3000 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Yusufeliler Derneğinin birlik ve kardeşlik günü tam not aldı.. Derince Çınarlıdere 2.Etap Mesire alanı adeta Artvinin simgesi olan yeşilliği ile kaplı olması gelen misafirlerin çok beğenisini kazandı. Yusufeliler Dernek Başkanı Ali Tokgöz çok anlamlı bir konuşma yaptı.  Yerel  müzisyenlerin katılımı Özkan Hatinoğlu,Tulumu adeta konuşturan Filiz Akay,Akordeon ustası Ekrem Akdemir ve Org’un Kompitanı olan Sedat Hoca katılan misafirlerin beğenisini kazandılar. Kocaeli’de yaşayan Artvin Yusufeliler ve Artvin’li misafirler yöresel oyunları halaylar çekerek  adeta memleket hasretini giderdiler. Kocaeli’nin tüm ilçeri, Sakarya ve Yalova’dan katılan misafirler olduğu gözlendi. Etkinlikte 150 kg civarınada yatık ve dik döner ikramı yapıldı. Alanda soğuk su ve çay servisi noksansız misafirlere sunuldu. Bakan Tokgöz ve yönetimi misafirlerden tam not almasını bildi.

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekler Federasyonunun  bünyesindeki derneklerin en aktif  sıralamasında ilk sıralarda yerini alan Kocaeli Artvin Yusufeliler Derneği bu yıl ilk olarak duzenlediği 1.Yusufeliler Birlik ve Kardeşlik şenliği  3000 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Yusufeliler Derneğinin birlik ve kardeşlik günü tam not aldı..
Derince Çınarlıdere 2.Etap Mesire alanı adeta Artvinin simgesi olan yeşilliği ile kaplı olması gelen misafirlerin çok beğenisini kazandı. Yusufeliler Dernek Başkanı Ali Tokgöz çok anlamlı bir konuşma yaptı. 
Yerel  müzisyenlerin katılımı Özkan Hatinoğlu,Tulumu adeta konuşturan Filiz Akay,Akordeon ustası Ekrem Akdemir ve Org’un Kompitanı olan Sedat Hoca katılan misafirlerin beğenisini kazandılar.
Kocaeli’de yaşayan Artvin Yusufeliler ve Artvin’li misafirler yöresel oyunları halaylar çekerek  adeta memleket hasretini giderdiler. Kocaeli’nin tüm ilçeri, Sakarya ve Yalova’dan katılan misafirler olduğu gözlendi. Etkinlikte 150 kg civarınada yatık ve dik döner ikramı yapıldı. Alanda soğuk su ve çay servisi noksansız misafirlere sunuldu. Bakan Tokgöz ve yönetimi misafirlerden tam not almasını bildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.