KOCAELİ'DE CEDİT'İ İŞTE BÖYLE FOTOĞRAFLADILAR

İlçeler 05.12.2021 - 10:37, Güncelleme: 05.12.2021 - 10:37
 

KOCAELİ'DE CEDİT'İ İŞTE BÖYLE FOTOĞRAFLADILAR

KOCAELİ HABERİ
Tartışmasız İlimizin en aktif ve en faal Sivil Toplum Kuruluşu, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği ,Pazar günü, Kentsel dönüşüme giren Cedit mahallesini fotoğrafladı. Her hafta değişik bir aktivitenin içinde yer alan üyeler,Kalabalık bir grupla, erken saatlerde Cedit'e girdiler,akşam gün batana kadar çalıştılar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen uzun soluklu bu projenin, yine Adapazarı'ndan gelen konukları da vardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi konuklara ikram yapmayı da  unutmadı. 2-3 sene devam edecek proje kapsamında üyeler, ara ara gidip Cedit mahallesinin kentsel dönüşüm hikayesini sonuna kadar fotoğraflamaya  devam edecekler.  Proje bitiminde ise Kocaeli Büyükşehir Belelediyesi ile büyük bir sergi açılarak,Fotoğrafçılar gözünden değişimin öyküsü gözler önüne serilecek . Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği Başkanı Kemal Kaya,Kent hafızası oluşturma adına bu çok önemli projeye destek veren herkese çok teşekkür ederim .dedi  
KOCAELİ HABERİ

Tartışmasız İlimizin en aktif ve en faal Sivil Toplum Kuruluşu, Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği ,Pazar günü, Kentsel dönüşüme giren Cedit mahallesini fotoğrafladı.

Her hafta değişik bir aktivitenin içinde yer alan üyeler,Kalabalık bir grupla, erken saatlerde Cedit'e girdiler,akşam gün batana kadar çalıştılar. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen uzun soluklu bu projenin, yine Adapazarı'ndan gelen konukları da vardı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi konuklara ikram yapmayı da  unutmadı.
2-3 sene devam edecek proje kapsamında üyeler, ara ara gidip Cedit mahallesinin kentsel dönüşüm hikayesini sonuna kadar fotoğraflamaya  devam edecekler. 
Proje bitiminde ise Kocaeli Büyükşehir Belelediyesi ile büyük bir sergi açılarak,Fotoğrafçılar gözünden değişimin öyküsü gözler önüne serilecek .
Kocaeli Bağımsız Fotoğrafçılar Topluluğu Derneği Başkanı Kemal Kaya,Kent hafızası oluşturma adına bu çok önemli projeye destek veren herkese çok teşekkür ederim .dedi
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.