KOCAELİ'DE 700 BİN DOLARLIK DOLANDIRICILAR YAKALANDI

Asayiş 29.11.2021 - 09:17, Güncelleme: 29.11.2021 - 09:25
 

KOCAELİ'DE 700 BİN DOLARLIK DOLANDIRICILAR YAKALANDI

KOCAELİ HABERİ
Emniyet Müdürlüğümüzce, ilimiz Körfez ilçesinde bir vatandaşımızı telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtarak “nüfus cüzdanın kopyalanıp, adınıza hat çıkarıldı, bu hatlar Terör örgütü tarafından kullanıldı, bu şahısları yakalayacağız, hesabınızda bulunan paralar devlet tarafından dolduruldu, hesabında bulunan paraları çekerek bize teslim edin, biz daha sonra size teslim edeceğiz” diyerek 700.000 USD parayı şüpheli şahısların yönlendirmesiyle müştekinin bıraktığı yerden almaya gelen erkek şahsın yakalanması sonucu meydana gelen dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak; Parayı almaya gelen A.Y. isimli şüpheli şahıs, 27/11/2021 günü Körfez İlçe Devlet hastanesi önünde görevlilerimiz tarafından müştekinin banka bıraktığı içinde para dolu çantayı alacağı esnada suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Müştekinin bıraktığı çanta içerisinde bulunan 700.000 Dolar sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli, 28.11.2021 günü Adli Makamlara sevk edilecektir.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.     Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ  
KOCAELİ HABERİ

Emniyet Müdürlüğümüzce, ilimiz Körfez ilçesinde bir vatandaşımızı telefonla arayan ve kendisini polis olarak tanıtarak “nüfus cüzdanın kopyalanıp, adınıza hat çıkarıldı, bu hatlar Terör örgütü tarafından kullanıldı, bu şahısları yakalayacağız, hesabınızda bulunan paralar devlet tarafından dolduruldu, hesabında bulunan paraları çekerek bize teslim edin, biz daha sonra size teslim edeceğiz” diyerek 700.000 USD parayı şüpheli şahısların yönlendirmesiyle müştekinin bıraktığı yerden almaya gelen erkek şahsın yakalanması sonucu meydana gelen dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak;

Parayı almaya gelen A.Y. isimli şüpheli şahıs, 27/11/2021 günü Körfez İlçe Devlet hastanesi önünde görevlilerimiz tarafından müştekinin banka bıraktığı içinde para dolu çantayı alacağı esnada suçüstü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Müştekinin bıraktığı çanta içerisinde bulunan 700.000 Dolar sahibine teslim edilmiştir. Şüpheli, 28.11.2021 günü Adli Makamlara sevk edilecektir.  Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.    

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.