KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BUGÜN İÇİN DE UYARI GELDİ! İşte bilanço

Güncel 30.11.2021 - 06:56, Güncelleme: 30.11.2021 - 08:45
 

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BUGÜN İÇİN DE UYARI GELDİ! İşte bilanço

KOCAELİ HABERİ
Dün sabahtan itibaren etkili olan fırtına Kocaeli’de’de çok sayıda hasara ve yaralanmaya neden oldu. Şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle Şuana kadar  Kocaeli genelinde 66 çatı uçması, 20 ağaç devrilmesi ve 2 minare devrilmesi meydana geldi . Ayrıca 11 tekne battı. bunlardan 7 tanesi karaya çıkartıldı. Meydana gelen bu olaylarda 8 kişi  yaralandı 1 kişide  çatıdan düşmek hayatını kaybetti.. KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BUGÜN İÇİN DE UYARI GELDİ Kocaeli Valiliği bilançoyu açıkladıktan sonra bugün için de uyardı..Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Şiddetli Rüzgar ve Fırtına Devam Ediyor İlimizin çeşitli noktalarında bulunan otomatik gözlem istasyonlarında yapılan ölçümlere göre 105,48 Km/Sa ile en yüksek rüzgar hızı ölçümü Dilovası ilçemizde, 52,56 Km/Sa ile en düşük rüzgar hızı ölçümü de Kandıra ilçemizde  tespit edilmiştir. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre bu akşam geç saatlere kadar devam edeceği bildirilen şiddetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.  KOCAELİ VALİLİĞİ
KOCAELİ HABERİ

Dün sabahtan itibaren etkili olan fırtına Kocaeli’de’de çok sayıda hasara ve yaralanmaya neden oldu. Şiddetli rüzgar ve fırtına nedeniyle Şuana kadar  Kocaeli genelinde 66 çatı uçması, 20 ağaç devrilmesi ve 2 minare devrilmesi meydana geldi . Ayrıca 11 tekne battı. bunlardan 7 tanesi karaya çıkartıldı. Meydana gelen bu olaylarda 8 kişi  yaralandı 1 kişide  çatıdan düşmek hayatını kaybetti..

KOCAELİ VALİLİĞİNDEN BUGÜN İÇİN DE UYARI GELDİ

Kocaeli Valiliği bilançoyu açıkladıktan sonra bugün için de uyardı..Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Şiddetli Rüzgar ve Fırtına Devam Ediyor

İlimizin çeşitli noktalarında bulunan otomatik gözlem istasyonlarında yapılan ölçümlere göre 105,48 Km/Sa ile en yüksek rüzgar hızı ölçümü Dilovası ilçemizde, 52,56 Km/Sa ile en düşük rüzgar hızı ölçümü de Kandıra ilçemizde  tespit edilmiştir.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün değerlendirmelerine göre bu akşam geç saatlere kadar devam edeceği bildirilen şiddetli rüzgar ve fırtınaya karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
 KOCAELİ VALİLİĞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.