KOCAELİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BİNLERCE KOKART TAKILDI

Sağlık 28.10.2021 - 14:07, Güncelleme: 28.10.2021 - 14:07
 

KOCAELİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA BİNLERCE KOKART TAKILDI

KOCAELİ HABERİ
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi tüm sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanları ve hastalara 25 bin adet yaka kokartı dağıttı. TÜRK MİLLETİNİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUZ. Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu üyesi ve Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıl dönümü nedeniyle 25 bin adet Türk Bayrağı ve Atatürk resimli kokartı Kocaeli’de bulunan sağlık kuruluşlarındaki sağlık çalışanları ile hastalara dağıttı. Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, “ Egemenliğin kayıtsız şartsız Milletimize verilişinin 98.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Yüce Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda gelenek haline getirdiğimiz Türk Bayrağı ve Atatürk resimli kokartlarımızı tüm sağlık kuruluşlarımızdaki cefakar ilçe ve işyeri temsilcilerimiz tarafından sağlık çalışanlarımıza ve hastalarımıza dağıttık” dedi. DARICA FARABİ ARAŞTIRMA HASTANESİ Darıca İlçe Temsilcisi Osman Ayaş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına kokartlarını taktı. GEBZE FATİH HASTANESİ HASTANESİ Gebze Fatih Devlet Hastanesi Baş Temsilci Abdurrahman Pınar, Türk Bayrağı ve Atatürk kokartlarından hasta ve hasta yakınlarında yakalarına taktı. GEBZE FATİH HASTANESİ PERSONEL  Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan sağlık çalışanlarına Gebze Fatih Devlet Hastanesi Baş Temsilci Abdurrahman Pınar yaka rozeti taktı.
KOCAELİ HABERİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 98. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi tüm sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanları ve hastalara 25 bin adet yaka kokartı dağıttı.

TÜRK MİLLETİNİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLUYORUZ.
Türkiye Kamu-Sen Denetleme Kurulu üyesi ve Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmadı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yıl dönümü nedeniyle 25 bin adet Türk Bayrağı ve Atatürk resimli kokartı Kocaeli’de bulunan sağlık kuruluşlarındaki sağlık çalışanları ile hastalara dağıttı. Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Ömer Çeker, “ Egemenliğin kayıtsız şartsız Milletimize verilişinin 98.yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Yüce Türk Milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda gelenek haline getirdiğimiz Türk Bayrağı ve Atatürk resimli kokartlarımızı tüm sağlık kuruluşlarımızdaki cefakar ilçe ve işyeri temsilcilerimiz tarafından sağlık çalışanlarımıza ve hastalarımıza dağıttık” dedi.

DARICA FARABİ ARAŞTIRMA HASTANESİ
Darıca İlçe Temsilcisi Osman Ayaş, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık çalışanlarına kokartlarını taktı.

GEBZE FATİH HASTANESİ HASTANESİ
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Baş Temsilci Abdurrahman Pınar, Türk Bayrağı ve Atatürk kokartlarından hasta ve hasta yakınlarında yakalarına taktı.

GEBZE FATİH HASTANESİ PERSONEL 
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisinde görev yapan sağlık çalışanlarına Gebze Fatih Devlet Hastanesi Baş Temsilci Abdurrahman Pınar yaka rozeti taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.