KOCAELİ O PERSONELLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Sağlık 13.11.2021 - 06:42, Güncelleme: 13.11.2021 - 06:42
 

KOCAELİ O PERSONELLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

KOCAELİ HABERİ
Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 112 Personellerine Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi.. Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde arama kurtarma ve iyileştirme çalışmalarına katılan ilimizdeki belediyeler, AFAD gönüllüleri ve diğer kuruluşlarda görevli personellere, Kocaeli Valiliği Akçakocabey toplantı salonunda düzenlenen programDA, Vali Yardımcısı Ali Ada tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünü temsilen Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı ve 112 Acil personeli katılım sağladı. Teşekkür belgelerini alan personelleri ağırlayan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan afet bölgesinde yapmış oldukları önemli görevler ve hizmetler için kendilerine teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 112 Personellerine Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi..

Batı Karadeniz'de yaşanan sel felaketinde arama kurtarma ve iyileştirme çalışmalarına katılan ilimizdeki belediyeler, AFAD gönüllüleri ve diğer kuruluşlarda görevli personellere, Kocaeli Valiliği Akçakocabey toplantı salonunda düzenlenen programDA, Vali Yardımcısı Ali Ada tarafından teşekkür belgeleri takdim edildi.

Programa Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğünü temsilen Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Arzu Aşı ve 112 Acil personeli katılım sağladı. Teşekkür belgelerini alan personelleri ağırlayan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan afet bölgesinde yapmış oldukları önemli görevler ve hizmetler için kendilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.