​KOCAELİ EMNİYETİ ONLARI YAKALADI

Dünya 11.10.2021 - 10:41, Güncelleme: 11.10.2021 - 10:44
 

​KOCAELİ EMNİYETİ ONLARI YAKALADI

kocaeli haberi
Emniyet Müdürlüğümüzce su ve su ürünlerinin korunmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında; 09.10.2021 günü yasak midye avcılığı yapıldığı bilgisi alınması üzerine, Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Deniz Polisi Botuyla çalışmalara başlanmış olup 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa Muhalefetten toplamda 6 şahıs yakalanmış, 150 kg midye bulunan 6 m uzunluğundaki isimsiz tekneye el konulmuş ve midyeler yaşam alanı olan denize bırakılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde denizlerimizde bulunan bitki ve hayvanlarımızın korunmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
kocaeli haberi

Emniyet Müdürlüğümüzce su ve su ürünlerinin korunmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;
09.10.2021 günü yasak midye avcılığı yapıldığı bilgisi alınması üzerine, Emniyet Müdürlüğümüze bağlı Deniz Polisi Botuyla çalışmalara başlanmış olup 1380 Sayılı Su Ürünleri Kanununa Muhalefetten toplamda 6 şahıs yakalanmış, 150 kg midye bulunan 6 m uzunluğundaki isimsiz tekneye el konulmuş ve midyeler yaşam alanı olan denize bırakılmıştır.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, İlimiz genelinde denizlerimizde bulunan bitki ve hayvanlarımızın korunmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.