Kocaeli Büyükşehirden yeni mesire alanı

İlçeler 28.11.2021 - 09:14, Güncelleme: 28.11.2021 - 09:20
 

Kocaeli Büyükşehirden yeni mesire alanı

KOCAELİ HABERİ
Büyükşehir, Kartepe Hasanpaşa Mahallesindeki 20 bin metrekarelik alanda yeni bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarına başladı.. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Uzunçiftlik Hasanpaşa Mahallesine yeni bir mesire alanı kazandırıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler 20 bin metrekarelik alanda çalışmalarına başladı.  YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILIYOR Hasanpaşa mesire alanında ilk olarak 600 metre uzunluğunda yürüyüş yolu yapılıyor. Yürüyüş yolundaki çalışmaların tamamlanmasının ardından alana kentsel donatı elemanları konulacak. Böylece Kartepe’ye yeni bir mesire alanı daha kazandırılmış olacak.
KOCAELİ HABERİ

Büyükşehir, Kartepe Hasanpaşa Mahallesindeki 20 bin metrekarelik alanda yeni bir mesire alanı oluşturmak için çalışmalarına başladı..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Uzunçiftlik Hasanpaşa Mahallesine yeni bir mesire alanı kazandırıyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler 20 bin metrekarelik alanda çalışmalarına başladı. 

YÜRÜYÜŞ YOLU YAPILIYOR

Hasanpaşa mesire alanında ilk olarak 600 metre uzunluğunda yürüyüş yolu yapılıyor. Yürüyüş yolundaki çalışmaların tamamlanmasının ardından alana kentsel donatı elemanları konulacak. Böylece Kartepe’ye yeni bir mesire alanı daha kazandırılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.