KOCAELİ BASININDA BİR GAZETECİ DAHA BEKARLIĞA ELVEDA DİYECEK

Yaşam 25.09.2021 - 02:29, Güncelleme: 25.09.2021 - 02:29
 

KOCAELİ BASININDA BİR GAZETECİ DAHA BEKARLIĞA ELVEDA DİYECEK

KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak
Gazeteci Yılmaz Karabıyık, İzmit'in güzel kızı Nurşah Yaşar ile bugün yaşamını birleştiriyor. .. Yılmaz Karabıyık, Nurşah Yaşar ile birlikte "Yarın tüm sevenlerimizi Tanyıldız Düğün salonuna yanımızda olmaya bekliyoruz" dedi.. Karabıyık dün gece yarısı bu evlilik aşamasına gelirken birlikte yaşadıklarını sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaştı; "Öyle basit sevmedik biz, kolay olmadık hiç birbirimize, engellerimiz oldu, kendimiz engeller koyduk, tüm bunları aşacak, sebep aramayacak kadar sevdik. Zenginlik, makam, mevkii değildi hayallerimiz, dualarımız; onun hayali ben, benim hayalim oydu, hayat arkadaşı olmak, aynı yuvayı paylaşmaktı, şükürler olsun ki tüm aksiliklere rağmen bugün bu hayalimiz, duamız gerçekleşiyor. Umarım bu büyü, bu rüya hiç bozulmaz, en kötü günümüz böyle olur. Güzel dileklerde bulunan, bizim sevgimize gönül güzelliği ile bakan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu yoğun telaşede davetiye vermeyi, aramayı unuttuğum olduysa affola. Bu mesajı okuyabilen herkes kendini davetli görsün. Bu akşam Tanyıldız Düğün Salonu'da buluşmak dileğiyle..." Karabıyık'ın bu paylaşımına Nurşah Yaşar anında  "Canımsın sen benim  seni çok seviyorum" diye cevap yazarken, Yılmaz Karabıyık'da "Nurşah Yaşar Her şeyim, ben de seni çoook seviyorum" cevabını verdi.. Genç meslektaşımız Yılmaz Karabıyık ve Nurşah Yaşar'a yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..
KOCAELİ HABERİ - Cengiz Yucak

Gazeteci Yılmaz Karabıyık, İzmit'in güzel kızı Nurşah Yaşar ile bugün yaşamını birleştiriyor. ..

Yılmaz Karabıyık, Nurşah Yaşar ile birlikte "Yarın tüm sevenlerimizi Tanyıldız Düğün salonuna yanımızda olmaya bekliyoruz" dedi..

Karabıyık dün gece yarısı bu evlilik aşamasına gelirken birlikte yaşadıklarını sosyal medya sayfasından şu ifadelerle paylaştı;

"Öyle basit sevmedik biz, kolay olmadık hiç birbirimize, engellerimiz oldu, kendimiz engeller koyduk, tüm bunları aşacak, sebep aramayacak kadar sevdik. Zenginlik, makam, mevkii değildi hayallerimiz, dualarımız; onun hayali ben, benim hayalim oydu, hayat arkadaşı olmak, aynı yuvayı paylaşmaktı, şükürler olsun ki tüm aksiliklere rağmen bugün bu hayalimiz, duamız gerçekleşiyor. Umarım bu büyü, bu rüya hiç bozulmaz, en kötü günümüz böyle olur. Güzel dileklerde bulunan, bizim sevgimize gönül güzelliği ile bakan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu yoğun telaşede davetiye vermeyi, aramayı unuttuğum olduysa affola. Bu mesajı okuyabilen herkes kendini davetli görsün. Bu akşam Tanyıldız Düğün Salonu'da buluşmak dileğiyle..."

Karabıyık'ın bu paylaşımına Nurşah Yaşar anında  "Canımsın sen benim  seni çok seviyorum" diye cevap yazarken, Yılmaz Karabıyık'da "Nurşah Yaşar Her şeyim, ben de seni çoook seviyorum" cevabını verdi..

Genç meslektaşımız Yılmaz Karabıyık ve Nurşah Yaşar'a yaşam boyu mutluluklar diliyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.