KADIOĞLU VE YÜCAK'TAN BAŞHEKİM GÜNEŞ'E ZİYARET

Yaşam 14.10.2021 - 22:34, Güncelleme: 14.10.2021 - 22:46
 

KADIOĞLU VE YÜCAK'TAN BAŞHEKİM GÜNEŞ'E ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Darıca Farabi eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş'in babası Ahmet Güneş geçtiğimiz hafta vefat etti. Babası Ahmet Güneş'i memleketi Elazığ'da defnettikten sonra Darıca'ya dönen Prof. Dr. Mustafa Güneş'e taziye ziyaretleri devam ediyor. Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve Kocaelihaberi.com genel yayın koordinatörümüz Cengiz Yucak bugün birlikte Prof. Dr. Mustafa Güneş'i makamında ziyaret ederek başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler. Prof. Dr. Mustafa Güneş'e taziyeye gelen isimler arasında Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın'da vardı. Gebze İmam Haip lisesi mezunu olan Birol Aydın ile birlikte Gebze'nin dünü ve bugünü üzerin bir sohbette gerçekleştirildi.. DARICA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ ULAŞ DOĞAN'A ZİYARET Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve genel yayın koordinatörümüz Cengiz Yucak, Prof. Dr. Mustafa Güneş'e gerçekleştirdikleri taziye ziyaretinin ardından Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek Gebze Bölgesindeki koronavirüs tablosu ve tedbirleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.. 
KOCAELİ HABERİ

Darıca Farabi eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş'in babası Ahmet Güneş geçtiğimiz hafta vefat etti. Babası Ahmet Güneş'i memleketi Elazığ'da defnettikten sonra Darıca'ya dönen Prof. Dr. Mustafa Güneş'e taziye ziyaretleri devam ediyor.

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve Kocaelihaberi.com genel yayın koordinatörümüz Cengiz Yucak bugün birlikte Prof. Dr. Mustafa Güneş'i makamında ziyaret ederek başsağlığı ve sabır dileklerini ilettiler.

Prof. Dr. Mustafa Güneş'e taziyeye gelen isimler arasında Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın'da vardı. Gebze İmam Haip lisesi mezunu olan Birol Aydın ile birlikte Gebze'nin dünü ve bugünü üzerin bir sohbette gerçekleştirildi..

DARICA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRÜ ULAŞ DOĞAN'A ZİYARET

Gebze İlçe Sağlık Müdürü Dr. İlhan Kadıoğlu ve genel yayın koordinatörümüz Cengiz Yucak, Prof. Dr. Mustafa Güneş'e gerçekleştirdikleri taziye ziyaretinin ardından Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan'a bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek Gebze Bölgesindeki koronavirüs tablosu ve tedbirleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.. 
Bir 3 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.