İYİ PARTİ KOCAELİ'DE ŞOK! İlçe Başkanı istifa etti

Siyaset 01.10.2021 - 22:00, Güncelleme: 01.10.2021 - 22:00
 

İYİ PARTİ KOCAELİ'DE ŞOK! İlçe Başkanı istifa etti

KOCAELİ HABERİ
İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay istifa etti. Altınay istifasıyla ilgili olarak kısa bir açıklama da yayınladı. İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay istifa etti. Altınay istifasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in başlatmış olduğu İYİLİK hareketinde kurucu ilçe başkanlığı ile göreve başlayıp dört yıldır Kandıra ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim.  Son dönemde işlerimin yoğunluğu ve çocuğumun eğitimi için zamanımın büyük bir kısmını Kandıra dışında geçirmek zorunda kalıyorum. Sayın Meral Akşener2in il il gezip esnaf dinlediği Türkiye’ nin geleceği için böylece fazla bir enerji harcadığı dönemde partimizin önünü açmak daha etkin çalışmasını sağlamak için gururla yaptığım ilçe başkanlığı görevimden bu akşam itibari ile ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Gün içinde il başkanımızla yaptığımız görüşmede de bu düşüncelerimin kendisine bildirip görevimden affımı talep ettim. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni gelecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor partimizin her zaman emrinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Genel başkanımız Sayın Meral AKŞENER başta olmak üzere, Grup başkan vekilimiz Sayın Lütfü TÜRKKAN’a, GİK Üyemiz Sayın Cumali DURMUŞ’a ve İl Başkanımız Sayın Şanbaz YILDIZ’a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca birlikte görev yaptığım tüm yönetim kurulu üyelerime, meclis üyelerime, ilçe başkanı arkadaşlarıma, il ve ilçe yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza ve tüm parti mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Herşey İYİ Olacak. Kocaeli İYİ Olacak Türkiye İYİ Olacak.”
KOCAELİ HABERİ

İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay istifa etti. Altınay istifasıyla ilgili olarak kısa bir açıklama da yayınladı.

İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay istifa etti. Altınay istifasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in başlatmış olduğu İYİLİK hareketinde kurucu ilçe başkanlığı ile göreve başlayıp dört yıldır Kandıra ilçe başkanlığı görevini yürütmekteyim.  Son dönemde işlerimin yoğunluğu ve çocuğumun eğitimi için zamanımın büyük bir kısmını Kandıra dışında geçirmek zorunda kalıyorum.

Sayın Meral Akşener2in il il gezip esnaf dinlediği Türkiye’ nin geleceği için böylece fazla bir enerji harcadığı dönemde partimizin önünü açmak daha etkin çalışmasını sağlamak için gururla yaptığım ilçe başkanlığı görevimden bu akşam itibari ile ayrılma kararı almış bulunmaktayım. Gün içinde il başkanımızla yaptığımız görüşmede de bu düşüncelerimin kendisine bildirip görevimden affımı talep ettim. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni gelecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor partimizin her zaman emrinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Genel başkanımız Sayın Meral AKŞENER başta olmak üzere, Grup başkan vekilimiz Sayın Lütfü TÜRKKAN’a, GİK Üyemiz Sayın Cumali DURMUŞ’a ve İl Başkanımız Sayın Şanbaz YILDIZ’a teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca birlikte görev yaptığım tüm yönetim kurulu üyelerime, meclis üyelerime, ilçe başkanı arkadaşlarıma, il ve ilçe yöneticilerimize, kadın ve gençlik kollarımıza ve tüm parti mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Herşey İYİ Olacak.
Kocaeli İYİ Olacak
Türkiye İYİ Olacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.