İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ İSİM; İLHAMİ BAYRAK

Siyaset 03.12.2021 - 12:30, Güncelleme: 03.12.2021 - 12:44
 

İYİ PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANLIĞINA SÜRPRİZ İSİM; İLHAMİ BAYRAK

KOCALEİ HABERİ - Cengiz Yucak
İYİ Parti Kocaeli cephesinde son bir haftada yaşanan gelişmeler İYİ Parti Çayırova Teşkilatını fena salladı.. İşte o gelişmeler; Çayırova siyaset  kulislerinde konuşulan "İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alındı. İl başkanı Şanbaz Yıldız’ın talimatı ile görevden alınan Uzunal’ın yönetim kurulu da görevden el çektirildi." şeklindeki haberi araştırdığımızda, geçtiğimiz hadta il başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile Mehmet Şeref Uzunal arasındaki Çayırova'da partinin durumu üzerine yapılan değerlendirmelerden sonra yeni bir yönetim kurulu listesi atanması için Mehmet Şeref Uzunal'ın istifa ettiğini öğrendik.. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal'ın istifası üzerine Kocaeli İl Teşkilatının, Çayırova Teşkilatına yeni yönetim için kolları sıvadığını bunun için en az on günlük bir istişare ve değerlendirme süreci yaşanacağı dile getirilirken, ilçe başkanı olarak görevlendirilecek isim listesinin en üst sırasında 2019 yerel seçimlertinde İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan İlhami Bayrak olduğu bilgine ulaşıldı..  
KOCALEİ HABERİ - Cengiz Yucak

İYİ Parti Kocaeli cephesinde son bir haftada yaşanan gelişmeler İYİ Parti Çayırova Teşkilatını fena salladı..

İşte o gelişmeler;

Çayırova siyaset  kulislerinde konuşulan "İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal görevden alındı. İl başkanı Şanbaz Yıldız’ın talimatı ile görevden alınan Uzunal’ın yönetim kurulu da görevden el çektirildi." şeklindeki haberi araştırdığımızda, geçtiğimiz hadta il başkanı Şanbaz Yıldız ve yönetimi ile Mehmet Şeref Uzunal arasındaki Çayırova'da partinin durumu üzerine yapılan değerlendirmelerden sonra yeni bir yönetim kurulu listesi atanması için Mehmet Şeref Uzunal'ın istifa ettiğini öğrendik..

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal'ın istifası üzerine Kocaeli İl Teşkilatının, Çayırova Teşkilatına yeni yönetim için kolları sıvadığını bunun için en az on günlük bir istişare ve değerlendirme süreci yaşanacağı dile getirilirken, ilçe başkanı olarak görevlendirilecek isim listesinin en üst sırasında 2019 yerel seçimlertinde İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılan İlhami Bayrak olduğu bilgine ulaşıldı..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.