İŞTE AK PARTİ DARICA GENÇLİĞİ

Siyaset 01.12.2021 - 08:20, Güncelleme: 01.12.2021 - 08:33
 

İŞTE AK PARTİ DARICA GENÇLİĞİ

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatının dün akşam Adnan Menders Kültür Merkezinde gerçekleşen Ak Parti Darıca 52. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına partili gençlerin coşkusu damga vurdu.. Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay o fotoğrafı "Güven ve İstikrar ile Büyük ve #GüçlüTürkiye” yolunda 52.Genişletilmiş İlçe Danışma toplantımızı değerli dava arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. 2023 Hedeflerinde, çıktığımız bu mukaddes yolda, omuz omuza yürüdüğümüz ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatının dün akşam Adnan Menders Kültür Merkezinde gerçekleşen Ak Parti Darıca 52. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısına partili gençlerin coşkusu damga vurdu..

Ak Parti Darıca ilçe başkanı Av. Ufuk Acay o fotoğrafı "Güven ve İstikrar ile Büyük ve #GüçlüTürkiye” yolunda 52.Genişletilmiş İlçe Danışma toplantımızı değerli dava arkadaşlarımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. 2023 Hedeflerinde, çıktığımız bu mukaddes yolda, omuz omuza yürüdüğümüz ilçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum." mesajı ile paylaştı..

Bir 1 kişi, ayakta ve kalabalık görseli olabilir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.