GEBZE'NİN ŞEHİDİ NUMAN DEDE'NİN MADALYA VE BAYRAĞI KILIÇDAROĞLU'NA EMANET EDİLDİ

Siyaset 27.05.2023 - 02:58, Güncelleme: 27.05.2023 - 03:08
 

GEBZE'NİN ŞEHİDİ NUMAN DEDE'NİN MADALYA VE BAYRAĞI KILIÇDAROĞLU'NA EMANET EDİLDİ

KOCAELİ HABERİ
Gebze'nin Şehidi Numan Dede'nin madalyası, abisi Abdurrahman Dede tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'na emanet edilmek üzere gönderildi. 1989 yılında Şırnak'taki şehit düşen Gebze'nin ilk şehidi Numan Dede"nin tabutunu kaplayan Türk Bayrağı, şehitlik madalyası ve şehadet belgesi ağabeyi MHP geçmiş dönem Gebze belediye başkan adayı Abdurrahman Dede tarafından, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaştırılmak üzere İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü'den oluşan heyete teslim edildi.. Şehidimiz Numan Dedenin emanetleri bugün İstanbul'da düzenlenen Rumeli ve Balkan Türkleri Dernekleri ile buluşma toplantsında, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri Lütfü Türkkan ve Nail Çiler tarafından teslim edildi. İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü o anların videosunu sosyal medyadan "Gebze’mizin ilk Şehidi Numan Dede’nin aziz hatırasını 13.Cumhurbaşkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu‘na ulaştırmanın şerefi de, gururu da bize yeter…" sözleri ile paylaştı..  
KOCAELİ HABERİ

Gebze'nin Şehidi Numan Dede'nin madalyası, abisi Abdurrahman Dede tarafından Kemal Kılıçdaroğlu'na emanet edilmek üzere gönderildi.

1989 yılında Şırnak'taki şehit düşen Gebze'nin ilk şehidi Numan Dede"nin tabutunu kaplayan Türk Bayrağı, şehitlik madalyası ve şehadet belgesi ağabeyi MHP geçmiş dönem Gebze belediye başkan adayı Abdurrahman Dede tarafından, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ulaştırılmak üzere İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü'den oluşan heyete teslim edildi..

Şehidimiz Numan Dedenin emanetleri bugün İstanbul'da düzenlenen Rumeli ve Balkan Türkleri Dernekleri ile buluşma toplantsında, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na milletvekilleri Lütfü Türkkan ve Nail Çiler tarafından teslim edildi.

İYİ Parti Gebze ilçe başkanı Av. Burak Uluköylü o anların videosunu sosyal medyadan "Gebze’mizin ilk Şehidi Numan Dede’nin aziz hatırasını 13.Cumhurbaşkanımız Sn.Kemal Kılıçdaroğlu‘na ulaştırmanın şerefi de, gururu da bize yeter…" sözleri ile paylaştı..

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.