CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SÖZ VERDİ: ''ARKASINDAYIZ!''

Siyaset 26.05.2023 - 20:06, Güncelleme: 26.05.2023 - 20:06
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SÖZ VERDİ: ''ARKASINDAYIZ!''

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ikinci turuna sayılı günler kala önemli mesajlar verdi. Millete hiç yalan söylemediklerini ve hayal satmadıklarını vurgulayan Erdoğan, “Milletimizin aklını, irfanını, basiret ve ferasetini hiçbir zaman hafife almadık. Seçim meydanlarında verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Biz kazanırsak bu ülkede kimse kaybetmeyecek. İnşallah 28 Mayıs'ta milletten yetki aldıktan sonra hepsini tek tek hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı. Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitti. Rekor bir katılımın yaşandığı seçimde, millet kararını verdi. Oy sayımı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,52 ile sandıktan yine birinci çıkarken, diğer cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44,88 olarak kayıtlara geçti. Cumhur İttifakı parlamentoda üstünlük kazanırken, adaylardan birinin 50+1 oy oranına sahip olamadığı için seçimler ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde Kılıçdaroğlu ve Erdoğan yarışacak. İkinci tur için geri sayım başladı Seçime 2 gün kala heyecan en üst seviyelere tırmandı. Partiler ve adaylar çalışmalarına son düzlükte hız verdi. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da önemli mesajlar verdi. 'Biz davamızı hakikat üzerine kurduk' Millete hiç yalan söylemediklerini ve hayal satmadıklarını vurgulayan Erdoğan, “Biz davamızı samimiyet, hakikat ve kardeşlik üzerine kurduk. Milletimize karsı daima samimi ve dürüst olduk. Yalan söylemedik, hayal satmadık. Yapamayacağımız isleri asla vadetmedik” dedi. 'Tüm sözlerimizin arkasındayız' Seçimden sonra son süratle yeni adımlar atacağını dile getiren Erdoğan, “Milletimizin aklını, irfanını, basiret ve ferasetini hiçbir zaman hafife almadık. Seçim meydanlarında verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Biz kazanırsak bu ülkede kimse kaybetmeyecek. İnşallah 28 Mayıs'ta milletten yetki aldıktan sonra hepsini tek tek hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimin ikinci turuna sayılı günler kala önemli mesajlar verdi. Millete hiç yalan söylemediklerini ve hayal satmadıklarını vurgulayan Erdoğan, “Milletimizin aklını, irfanını, basiret ve ferasetini hiçbir zaman hafife almadık. Seçim meydanlarında verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Biz kazanırsak bu ülkede kimse kaybetmeyecek. İnşallah 28 Mayıs'ta milletten yetki aldıktan sonra hepsini tek tek hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitti. Rekor bir katılımın yaşandığı seçimde, millet kararını verdi. Oy sayımı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,52 ile sandıktan yine birinci çıkarken, diğer cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44,88 olarak kayıtlara geçti. Cumhur İttifakı parlamentoda üstünlük kazanırken, adaylardan birinin 50+1 oy oranına sahip olamadığı için seçimler ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimlerinde Kılıçdaroğlu ve Erdoğan yarışacak.

İkinci tur için geri sayım başladı

Seçime 2 gün kala heyecan en üst seviyelere tırmandı. Partiler ve adaylar çalışmalarına son düzlükte hız verdi. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da önemli mesajlar verdi.

'Biz davamızı hakikat üzerine kurduk'

Millete hiç yalan söylemediklerini ve hayal satmadıklarını vurgulayan Erdoğan, “Biz davamızı samimiyet, hakikat ve kardeşlik üzerine kurduk. Milletimize karsı daima samimi ve dürüst olduk. Yalan söylemedik, hayal satmadık. Yapamayacağımız isleri asla vadetmedik” dedi.

'Tüm sözlerimizin arkasındayız'

Seçimden sonra son süratle yeni adımlar atacağını dile getiren Erdoğan, “Milletimizin aklını, irfanını, basiret ve ferasetini hiçbir zaman hafife almadık. Seçim meydanlarında verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Biz kazanırsak bu ülkede kimse kaybetmeyecek. İnşallah 28 Mayıs'ta milletten yetki aldıktan sonra hepsini tek tek hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.