KATIRCIOĞLU MAZBATAYI ALIR ALMAZ SAHAYA İNDİ

Siyaset 26.05.2023 - 17:24, Güncelleme: 26.05.2023 - 17:24
 

KATIRCIOĞLU MAZBATAYI ALIR ALMAZ SAHAYA İNDİ

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Kartepe’de çalışmalara katıldı vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti Katırcıoğlu mazbatayı aldı, pazara indi ve teşekkür etti AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Kartepe’de İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ve burada İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Katırcıoğlu, daha sonra Suadiye’de AK Nokta’yı ziyaret etti ve vatandaşlarla hasbihalde bulundu. YETKİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ Radiye Sezer Katırcıoğlu kadın kolları ile birlikte ilçede kurulan Pazar alanını da ziyaret etti. “Durmak yok, yola devam” diyerek çalışmaları sürdürdüklerini belirten Katırcıoğlu, “Bugün mazbatamızı aldık. Alır almaz da bize bu yetkiyi veren vatandaşımıza teşekkür etmek için sahaya çıktık. 14 Mayıs’ta verdiğiniz desteği 28 Mayıs’ta da sürdüreceğinize inancımız tam” ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Kartepe’de çalışmalara katıldı vatandaşlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti

Katırcıoğlu mazbatayı aldı, pazara indi ve teşekkür etti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Kartepe’de İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen programlara katıldı. İlk olarak İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden ve burada İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Katırcıoğlu, daha sonra Suadiye’de AK Nokta’yı ziyaret etti ve vatandaşlarla hasbihalde bulundu.

YETKİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Radiye Sezer Katırcıoğlu kadın kolları ile birlikte ilçede kurulan Pazar alanını da ziyaret etti. “Durmak yok, yola devam” diyerek çalışmaları sürdürdüklerini belirten Katırcıoğlu, “Bugün mazbatamızı aldık. Alır almaz da bize bu yetkiyi veren vatandaşımıza teşekkür etmek için sahaya çıktık. 14 Mayıs’ta verdiğiniz desteği 28 Mayıs’ta da sürdüreceğinize inancımız tam” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.