CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALANDI

Siyaset 26.05.2023 - 16:57, Güncelleme: 26.05.2023 - 16:57
 

CHP KOCAELİ MİLLETVEKİLLERİ MAZBATALANDI

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili aday listesinden milletvekili seçilen  Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Hasan Bitmez ve Nail Çiler' bugün Kocaeli İl Seçim Kurulu başkanlğından mazbatalarını aldılar.. CHP Kocaeli İl Başkanlığı o anları "TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekilimiz Haydar Akar, İl Başkanımız Bülent Sarı ve yöneticilerimiz, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu ve yöneticileri, ilçe başkanlarımız ve partimizin önde gelen birçok ismi 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ardından bugün görev mazbatalarını alan Milletvekillerimiz Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Hasan Bitmez ve Nail Çiler'e destek verdi. 29 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun mazbatasını almaya hazırız. Son 2 gün..." ifadeleri ile duyurdu..
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde CHP Kocaeli milletvekili aday listesinden milletvekili seçilen  Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Hasan Bitmez ve Nail Çiler' bugün Kocaeli İl Seçim Kurulu başkanlğından mazbatalarını aldılar..

CHP Kocaeli İl Başkanlığı o anları "TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekilimiz Haydar Akar, İl Başkanımız Bülent Sarı ve yöneticilerimiz, Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu ve yöneticileri, ilçe başkanlarımız ve partimizin önde gelen birçok ismi 14 Mayıs Genel Seçimleri'nin ardından bugün görev mazbatalarını alan Milletvekillerimiz Prof. Dr. Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Hasan Bitmez ve Nail Çiler'e destek verdi. 29 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun mazbatasını almaya hazırız. Son 2 gün..." ifadeleri ile duyurdu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.