VEYSEL TİPİOĞLU MAZBATADAN SONRA İLK ZİYARETİNİ ONA YAPTI

Siyaset 26.05.2023 - 14:05, Güncelleme: 26.05.2023 - 14:15
 

VEYSEL TİPİOĞLU MAZBATADAN SONRA İLK ZİYARETİNİ ONA YAPTI

KOCAELİ HABERİ
14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen seçimlerde 28’inci dönem milletvekilliği seçilen, Ak Parti Kocaeli milletvekili 6 isim bugün İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldı.. Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden istifa ederek siyaset atılan ve Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinin 3.üncü sırasından  milletvekili seçilen Veysel Tipioğlu mazbata aldıktan sonra ilk ziyaretini aynı zamanda hemşersi olan Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Özlem Kozankurt'a yaptı.. Veysel Tipioğlu beraberine aldığı Ak Parti Gebze'nin önemli isimlerinden Raif Öztürk, Mustafa Çelikbilek ve Yücel Akpınar ile birlikte Özlem Kozankurt'u PİMTAŞ A.Ş fabrikasında ziyaret etti.. Özlem Kozankurt, PİMTAŞ A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Şamil Tahmaz ile birlikte karşıladığı milletvekili Veysel Tipioğlu ve beraberindekileri öğle yemeğinden ağırladıktan sonra fabrikayı gezdirerek üretimleri konusunda bilgilendirmede bulundular..  
KOCAELİ HABERİ

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşen seçimlerde 28’inci dönem milletvekilliği seçilen, Ak Parti Kocaeli milletvekili 6 isim bugün İl Seçim Kuruluna giderek mazbatalarını aldı..

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünden istifa ederek siyaset atılan ve Ak Parti Kocaeli milletvekili aday listesinin 3.üncü sırasından  milletvekili seçilen Veysel Tipioğlu mazbata aldıktan sonra ilk ziyaretini aynı zamanda hemşersi olan Ak Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Özlem Kozankurt'a yaptı..

Veysel Tipioğlu beraberine aldığı Ak Parti Gebze'nin önemli isimlerinden Raif Öztürk, Mustafa Çelikbilek ve Yücel Akpınar ile birlikte Özlem Kozankurt'u PİMTAŞ A.Ş fabrikasında ziyaret etti..

Özlem Kozankurt, PİMTAŞ A.Ş. Yönetim kurulu başkanı Şamil Tahmaz ile birlikte karşıladığı milletvekili Veysel Tipioğlu ve beraberindekileri öğle yemeğinden ağırladıktan sonra fabrikayı gezdirerek üretimleri konusunda bilgilendirmede bulundular..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.