AK Partiden işçilere simit ve meyve suyu ikramı

Siyaset 25.05.2023 - 11:22, Güncelleme: 25.05.2023 - 11:23
 

AK Partiden işçilere simit ve meyve suyu ikramı

KOCAELİ HABERİ
AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları yağmurun altında sabahın erken saatlerinde mesaisine giden işçilere simit ve meyve suyu ikram etti AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Bekirdere’de yağmurun altında sabahın erken saatlerinde mesaisine giden işçilere simit ve meyve suyu ikram etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve beraberindeki ilçe yöneticileri, yağmura rağmen sabahın erken saatlerinde Bekirdere’deydi. KOLAYLIKLAR DİLEDİ Mesaiye gitmek için servis bekleyen işçilere simit ve meyve suyu ikram eden AK Gençler, sohbet etti mesailerinde kolaylıklar diledi. Vatandaşlar da ince düşüncelerinden dolayı AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları yağmurun altında sabahın erken saatlerinde mesaisine giden işçilere simit ve meyve suyu ikram etti

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Bekirdere’de yağmurun altında sabahın erken saatlerinde mesaisine giden işçilere simit ve meyve suyu ikram etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve beraberindeki ilçe yöneticileri, yağmura rağmen sabahın erken saatlerinde Bekirdere’deydi.

KOLAYLIKLAR DİLEDİ

Mesaiye gitmek için servis bekleyen işçilere simit ve meyve suyu ikram eden AK Gençler, sohbet etti mesailerinde kolaylıklar diledi. Vatandaşlar da ince düşüncelerinden dolayı AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.