KOCAELİ'DE İYİ PARTİ CHP İŞ BİRLİĞİ TAM GAZ DEVAM

Siyaset 24.05.2023 - 13:38, Güncelleme: 24.05.2023 - 13:38
 

KOCAELİ'DE İYİ PARTİ CHP İŞ BİRLİĞİ TAM GAZ DEVAM

KOCAELİ HABERİ
İyi Parti Kocaeli teşkilatı, tüm ilçe teşkilatlarıyla sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. İyi Parti SKM ve Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı Kandıra'da Ortak Çalışma Yaptı İyi Parti Kocaeli teşkilatı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için saha çalışmalarına Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ile Kandıra'da tam hız devam ediyor.  28 Mayıs günü gerçekleşecek olan 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, Demokrat Parti Kandıra İlçe Başkanı Olcay Çelik, Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Aslan, İyi Parti ve CHP ilçe yöneticileri ile birlikte Kandıra Sanayi esnafına ziyaretlerde bulundu.
KOCAELİ HABERİ

İyi Parti Kocaeli teşkilatı, tüm ilçe teşkilatlarıyla sahadaki çalışmalarını sürdürüyor. İyi Parti SKM ve Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı Kandıra'da Ortak Çalışma Yaptı

İyi Parti Kocaeli teşkilatı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için saha çalışmalarına Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı ile Kandıra'da tam hız devam ediyor. 

28 Mayıs günü gerçekleşecek olan 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, Demokrat Parti Kandıra İlçe Başkanı Olcay Çelik, Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Aslan, İyi Parti ve CHP ilçe yöneticileri ile birlikte Kandıra Sanayi esnafına ziyaretlerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.