AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI GÜNAY 2024'ÜN TELAŞINDA MI?

Siyaset 24.05.2023 - 03:29, Güncelleme: 24.05.2023 - 03:47
 

AK PARTİ ÇAYIROVA BAŞKANI GÜNAY 2024'ÜN TELAŞINDA MI?

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine kritik günler kala tüm Ak Parti kurmayları sahaya inip hane ve iş yeri ziyaretleri gerçekleştirerek, seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istemeye devam ediyorlar.. Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu dün Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için geldiği Çayırova'da, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ak Parti ilçe başkanı Servet Günay'ın kızı Feyzanur Günay'ın doğum günü kutlamasına katılım sağlayarak, iyi dileklerde bulundu.. Servet Günay çok mutlu olduğu o anları sosyal medyadan  "Kıymetli Kızım Feyzanur’umuzun Dogum Gününü Unutmadık. Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte yogun programlarımız arasında  kızım Feyzanurun dogum gününü kutlayarak gönlünü aldık.Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin." sözleri ile ifade etti.. 2024 yerel seçimlerinde adı Çayırova Belediye başkan aday adayları arasında konuşulan Servet Günay'ın bu sosyal medya paylaşımı, siyaset kulislerinde "Servet başkan, 2024 seçimleri için, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu üzerinden şimdiden mesaj mı veriyor" şeklinde merak uyandırdı.. 
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerine kritik günler kala tüm Ak Parti kurmayları sahaya inip hane ve iş yeri ziyaretleri gerçekleştirerek, seçimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için oy istemeye devam ediyorlar..

Ak Parti Kocaeli milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu dün Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için geldiği Çayırova'da, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seyhan Kutbay Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Ak Parti ilçe başkanı Servet Günay'ın kızı Feyzanur Günay'ın doğum günü kutlamasına katılım sağlayarak, iyi dileklerde bulundu..

Servet Günay çok mutlu olduğu o anları sosyal medyadan  "Kıymetli Kızım Feyzanur’umuzun Dogum Gününü Unutmadık. Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu ile birlikte yogun programlarımız arasında  kızım Feyzanurun dogum gününü kutlayarak gönlünü aldık.Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömürler versin." sözleri ile ifade etti..

2024 yerel seçimlerinde adı Çayırova Belediye başkan aday adayları arasında konuşulan Servet Günay'ın bu sosyal medya paylaşımı, siyaset kulislerinde "Servet başkan, 2024 seçimleri içinMilletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu üzerinden şimdiden mesaj mı veriyor" şeklinde merak uyandırdı.. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.