VEKİL YAMAN'DAN ÇAKAN'A TAM KADRO ZİYARET

Siyaset 23.05.2023 - 19:19, Güncelleme: 23.05.2023 - 19:19
 

VEKİL YAMAN'DAN ÇAKAN'A TAM KADRO ZİYARET

KOCAELİ HABERİ
Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman bugün Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Koceli İl ve Dilovası  İlçe Yöneticileri ile birlikte; Çakan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çakan'ı ziyaret etti.. 28 Mayıs 2023'de gerçekleşecek olaan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için Recep Tayyip Erdoğan'a oy isteyen Cemil Yaman "Misafirperverliğinden ötürü Metin beye çok teşekkür ediyorum." dedi..
KOCAELİ HABERİ

Ak Parti Kocaeli milletvekili Cemil Yaman bugün Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Ak Parti Koceli İl ve Dilovası  İlçe Yöneticileri ile birlikte; Çakan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çakan'ı ziyaret etti..

28 Mayıs 2023'de gerçekleşecek olaan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için Recep Tayyip Erdoğan'a oy isteyen Cemil Yaman "Misafirperverliğinden ötürü Metin beye çok teşekkür ediyorum." dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.