Katırcıoğlu: ''Pkk’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesine sözünüz yok mu?''

Siyaset 23.05.2023 - 11:29, Güncelleme: 23.05.2023 - 11:29
 

Katırcıoğlu: ''Pkk’nın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemesine sözünüz yok mu?''

KOCAELİ HABERİ
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, terör örgütü PKK’nın Avrupa’daki elebaşlarının peş peşe açıklamalarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiği, oy istediği; başta Danimarka olmak üzere birçok ülkede afişlerle kampanya yapıldığını belirterek, “İYİ Parti ve CHP içindeki ülkesini, milletini sevenlere sesleniyorum; bunlara diyecek sözünüz yok mu?” dedi. PKK’DAN ERDOĞAN’I DEVİRİN DAVETİ Katırcıoğlu, şunları söyledi: “PKK’nın üst düzey yöneticileri Kemal Kılıçdaroğlu propagandası yapmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK’nın Avrupa’daki elebaşlarından Fatoş Göksungur, “Sizi Erdoğan’ı devirmeye davet ediyoruz” diyerek ikinci turda da Kılıçdaroğlu’nu destekleme çağrısı yaptı. Son açıklama terörist Cemil Bayık’tan geldi. Terör operasyonlarına yanıtı sandıkta vereceklerini söyledi. Danimarka başta olmak üzere, bazı Avrupa ülkelerinde terör örgütü yandaşları afişlerle Kemal Kılıçdaroğlu’na toplu oy verme kampanyaları düzenliyor. Kemal Kılıçdaroğlu da bunlara karşılık, seçim vaatlerinde TOKİ, Emniyet, TRT ve AFAD gibi kurumların başına gelir gelmez atamalar yapacağını söylüyor. İYİ Parti ve CHP içindeki ülkesini, milletini sevenlere sesleniyorum; bunlara diyecek sözünüz yok mu? Milletimiz herşeyin farkında. İlk turda açık ara farkla desteklediği Cumhurbaşkanımıza ikinci turda mührü de vererek, terörle işbirliği yapanlara bir kez dsha demokrasi tokadını indirecek ve ülkesine sahip çıkacaktır. Bunun için bütün vatandaşlarımızı pazar günü sandığa gelip, oy kullanmaya davet ediyoruz”.
KOCAELİ HABERİ

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, terör örgütü PKK’nın Avrupa’daki elebaşlarının peş peşe açıklamalarla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek verdiği, oy istediği; başta Danimarka olmak üzere birçok ülkede afişlerle kampanya yapıldığını belirterek, “İYİ Parti ve CHP içindeki ülkesini, milletini sevenlere sesleniyorum; bunlara diyecek sözünüz yok mu?” dedi.

PKK’DAN ERDOĞAN’I DEVİRİN DAVETİ
Katırcıoğlu, şunları söyledi:

“PKK’nın üst düzey yöneticileri Kemal Kılıçdaroğlu propagandası yapmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK’nın Avrupa’daki elebaşlarından Fatoş Göksungur, “Sizi Erdoğan’ı devirmeye davet ediyoruz” diyerek ikinci turda da Kılıçdaroğlu’nu destekleme çağrısı yaptı. Son açıklama terörist Cemil Bayık’tan geldi. Terör operasyonlarına yanıtı sandıkta vereceklerini söyledi.

Danimarka başta olmak üzere, bazı Avrupa ülkelerinde terör örgütü yandaşları afişlerle Kemal Kılıçdaroğlu’na toplu oy verme kampanyaları düzenliyor. Kemal Kılıçdaroğlu da bunlara karşılık, seçim vaatlerinde TOKİ, Emniyet, TRT ve AFAD gibi kurumların başına gelir gelmez atamalar yapacağını söylüyor. İYİ Parti ve CHP içindeki ülkesini, milletini sevenlere sesleniyorum; bunlara diyecek sözünüz yok mu? Milletimiz herşeyin farkında. İlk turda açık ara farkla desteklediği Cumhurbaşkanımıza ikinci turda mührü de vererek, terörle işbirliği yapanlara bir kez dsha demokrasi tokadını indirecek ve ülkesine sahip çıkacaktır. Bunun için bütün vatandaşlarımızı pazar günü sandığa gelip, oy kullanmaya davet ediyoruz”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.