KILIÇDAROĞLU ÖNCE 'REFERANDUM' DEDİ 'SİNAN OĞAN İLE NOKTA KOYDU

Siyaset 22.05.2023 - 23:37, Güncelleme: 22.05.2023 - 23:44
 

KILIÇDAROĞLU ÖNCE 'REFERANDUM' DEDİ 'SİNAN OĞAN İLE NOKTA KOYDU

KOCAELİ HABERİ
Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için önce "Referandum" dedi ve ardından Erdoğan'dan yana desteğini açıklayan "Sinan Oğan" ile noktayı koydu.. İşte Kılıçdaroğlu'nun twitter'tan yaptığı o çağrılar; "Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!" "İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!" İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 22, 2023
KOCAELİ HABERİ

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için önce "Referandum" dedi ve ardından Erdoğan'dan yana desteğini açıklayan "Sinan Oğan" ile noktayı koydu..

İşte Kılıçdaroğlu'nun twitter'tan yaptığı o çağrılar;

"Kimin bu güzel vatandan kimin bu güzel vatanı satandan yana olduğu belli! Biz bu ülkeyi terörden ve mültecilerden kurtarmaya geliyoruz. Bu bir referandumdur; artık kimse kimseyi kandıramayacak. Sandığa gelmeyen 8 milyon vatandaşımızı ve tüm gençlerimizi sandığa çağırıyorum!"

"İkinci turda kimseyi manipüle edemeyecekler. Tüm maskeler düştü, her şey gün gibi ortada. Gençler, kendilerini sahte muhalifle manipüle eden Erdoğan'ın hesabını kesecek. Cehennemin kapılarını kimin kapayacağı da artık netleşmiştir. Seçim sıfırdan başlamıştır. Haydi Sandığa!"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.