CHP KOCAELİ TAM KADRO ORADA

Siyaset 22.05.2023 - 08:23, Güncelleme: 22.05.2023 - 08:23
 

CHP KOCAELİ TAM KADRO ORADA

KOCAELİ HABERİ
CHP PM üyesi Yunus Emre, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, geçmiş dönem büyükşehir belediye başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen Gölcük İhsaniye’ye çıkarma yaptı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi (PM) İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, geçmiş dönem Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri çalışmaları kapsamında Gölcük İhsaniye’de esnaf ve vatandaşlar ile buluştu.  İLK 100 GÜN Seçimlerinin ikinci turu için İhsaniye sakinlerinin görüşlerini heyet, vatandaşların Millet İttifakı iktidarından beklentilerini dinledi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarın ilk 100 gününde hayata geçireceği projeleri anlatan heyete vatandaşların gösterdiği ilgi büyük oldu. Heyet, gün boyu süren esnaf ve hane ziyaretleri sonrasında İhsaniye merkez meydanında kısa bir mola verdi.
KOCAELİ HABERİ

CHP PM üyesi Yunus Emre, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, geçmiş dönem büyükşehir belediye başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen Gölcük İhsaniye’ye çıkarma yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi üyesi (PM) İstanbul Milletvekili Yunus Emre, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, geçmiş dönem Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Kocaeli Milletvekili Sefa Sirmen, geçmiş dönem Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri çalışmaları kapsamında Gölcük İhsaniye’de esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. 

İLK 100 GÜN
Seçimlerinin ikinci turu için İhsaniye sakinlerinin görüşlerini heyet, vatandaşların Millet İttifakı iktidarından beklentilerini dinledi. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidarın ilk 100 gününde hayata geçireceği projeleri anlatan heyete vatandaşların gösterdiği ilgi büyük oldu. Heyet, gün boyu süren esnaf ve hane ziyaretleri sonrasında İhsaniye merkez meydanında kısa bir mola verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.