AK Parti Kocaeli o güne kenetlendi

Siyaset 18.05.2023 - 09:13, Güncelleme: 18.05.2023 - 09:13
 

AK Parti Kocaeli o güne kenetlendi

KOCAELİ HABERİ
Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleriyle ilgili AK Parti Kocaeli’de örnek bir dayanışma sergileniyor. HEP BİRLİKTE SEÇİME AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus başkanlığında yapılan toplantıda milletvekilleri, milletvekili adayları ve yeniden milletvekili adayı olmayan bütün isimler, 28 Mayıs’a kadar hep beraber çalışarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda yapılan toplantı, milletvekilleri, önceki dönem milletvekilleri ve 28.dönem milletvekilleri adayları, İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen program kapsamında 28 Mayıs’a kadar teşkilat programlarına katılacağını bildirdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, örnek bir dayanışma içinde Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimine hazırlandıklarını kaydetti.
KOCAELİ HABERİ

Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleriyle ilgili AK Parti Kocaeli’de örnek bir dayanışma sergileniyor.

HEP BİRLİKTE SEÇİME

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus başkanlığında yapılan toplantıda milletvekilleri, milletvekili adayları ve yeniden milletvekili adayı olmayan bütün isimler, 28 Mayıs’a kadar hep beraber çalışarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyecek. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda yapılan toplantı, milletvekilleri, önceki dönem milletvekilleri ve 28.dönem milletvekilleri adayları, İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından belirlenen program kapsamında 28 Mayıs’a kadar teşkilat programlarına katılacağını bildirdi. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, örnek bir dayanışma içinde Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimine hazırlandıklarını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.