Millet İttifakı liderlerinden kritik toplantı

Siyaset 17.05.2023 - 07:43, Güncelleme: 17.05.2023 - 07:43
 

Millet İttifakı liderlerinden kritik toplantı

KOCAELİ HABERİ
Millet İttifakı liderleri seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bugün CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur öncesi CHP’de iki gündür devam eden strateji çalışmalarında sona gelindi. Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gün boyunca toplantı yaptı. Edinilen bilgiye göre CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin liderleri bugün (17 Mayıs) CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelecek. Saat 15.00’te başlayacak toplantıda ikinci tur stratejisi masaya yatırılacak.
KOCAELİ HABERİ

Millet İttifakı liderleri seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bugün CHP Genel Merkezi'nde bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tur öncesi CHP’de iki gündür devam eden strateji çalışmalarında sona gelindi. Cumhurbaşkanı yardımcısı adayları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu ile cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gün boyunca toplantı yaptı.

Edinilen bilgiye göre CHP lideri Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin liderleri bugün (17 Mayıs) CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelecek. Saat 15.00’te başlayacak toplantıda ikinci tur stratejisi masaya yatırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.