BİDEN'DAN TÜRKİYE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN İLK YORUM

Gündem 15.05.2023 - 13:12, Güncelleme: 15.05.2023 - 13:12
 

BİDEN'DAN TÜRKİYE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN İLK YORUM

KOCAELİ HABERİ
ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye'de henüz resmi olarak sonuçlanmayan seçimlere ilişkin yorumda bulundu Türkiye'de dün gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine ilişkin ABD Başkanı Joe Biden'dan yorum geldi. 14 Mayıs günü milyonlarca vatandaş 13. cumhurbaşkanını belirlemek için sandığa gitti. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,42, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,45 oranına oy aldı. ABD Başkanı Biden, 2. tura kalması muhtemel seçimler hakkında yorumda buldu. Biden, kesin olmayan seçimler için "Umarım kim kazanırsa kazanır" ifadelerini kullandı.
KOCAELİ HABERİ

ABD Başkanı Joe Biden, Türkiye'de henüz resmi olarak sonuçlanmayan seçimlere ilişkin yorumda bulundu

Türkiye'de dün gerçekleşen cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine ilişkin ABD Başkanı Joe Biden'dan yorum geldi.

14 Mayıs günü milyonlarca vatandaş 13. cumhurbaşkanını belirlemek için sandığa gitti. Henüz resmi olmayan sonuçlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,42, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44,45 oranına oy aldı.

ABD Başkanı Biden, 2. tura kalması muhtemel seçimler hakkında yorumda buldu.

Biden, kesin olmayan seçimler için "Umarım kim kazanırsa kazanır" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kocaelihaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.